Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Ν, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Καλή τώρα η συμφωνία των Πρεσπών

Aπό τα όσα δήλωσε στο συνέδριο του Economist ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι τα περί «κακής» ή «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πια περασμένα-ξεχασμένα  για τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας  στο συνέδριο του Economist, ο κ. Παναγιωτόπουλος (ο οποίος ως βουλευτής της ΝΔ συμμετείχε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας)  δήλωσε ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών εφαρμοστεί με τήρηση των όρων της «θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Αυτούσια η σχετική δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου:
«Και ένα τελευταίο σχόλιο, βέβαια, θεωρώ επιβεβλημένο να το κάνω, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές. Απλά, η άποψή μου είναι, με κάθε καλή πρόθεση, και θέλω να το τονίσω αυτό, ότι για να σταθεί αυτή η Συνθήκη και να παράξει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει και τα δύο μέρη να σταθούν με προσήλωση στην τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής. Αυτή είναι και η θέση μου, αν θέλετε ως νομικού. Αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

6 σχόλια:

  1. Στις 25 Ιανουαρίου, ο τότε βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωνε από το βήμα της Βουλής: «Ως Έλληνας Μακεδόνας, και υπερήφανος γι’ αυτό, οφείλω να δηλώσω ότι αυτή η συμφωνία προσβάλει την εθνική μου συνείδηση».
    «Οι βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν σήμερα υπέρ, δίνουν λευκή επιταγή στα Σκόπια. Παραχωρούν όνομα, εθνική ταυτότητα και γλώσσα έναντι ασαφών, και δίχως οριστική απόδειξη, ανταλλαγμάτων».
    Χθες, ο βουλευτής Καβάλας αλλά και υπουργός Άμυνας πλέον Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε από το συνέδριο του Economist για την - ίδια πάντοτε - συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές… Αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».
    Λοιπόν...
    Παπάδες, δεσποτάδες, μοναχοί, μπατριώτες, πρώην(γιατί οι νυν έχουν πια εξαφανιστεί)νεοναζί και το κακό συναπάντημα.
    Πότε ξεκινάει λεωφορείο για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από τους προδότες της Ν.Δ.;
    Θα αφήσουμε τη Μακεδονία μας στα χέρια των άθλιων που την ξεπουλάνε;
    Πότε θα βάλουμε αφίσες για τον προδότη Μαυρωτά;
    Δεν ακούω βέλασμα; Κάποιος ένα μπεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://uploads.disquscdn.com/images/fc15b626fb22eb52fb01071a7510260f56899cd103b86638339f6f73bde71381.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pou.ine.makedonomaxi.mipos.pigan.na.kanoun.mbanio.stis.prespes????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τοπική δήμου Αλμωπίας της Ν.Δ.,η απελθούσα διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας,τα λείψανα της νεοναζιστικής συμμορίας,(της οποίας την τελετή παράδοσης στις φυλακές παρακολουθούμε με βαθιά κατάνυξη), ενορίες και μονές του Δήμου:
    Διοργανώνουν προσκυνηματικού χαρακτήρα εκδρομή στις Πρέσπες!
    Οι εκδρομείς δύνανται να κολυμπήσουν στα Ιερά νερά της λίμνης των Πρεσπών, όπου πλέον όλοι οι ανωτέρω φορείς φρονούν ότι καθαγιάζουν , εξαγνίζουν και ενδυναμώνουν το φρόνημα των Μακεδόνων!
    Οι συμμετέχοντες/ουσες θα παραλάβουν:
    -ΔΩΡΕΑΝ σε cd, τον επικαιροποιημένο ύμνο των συλλαλητηρίων : "Μην παραχαράζετε την ιστορία η Μακεδονία είναι αλληγορία".
    -Μια κουρευτική μηχανή αιγοπροβάτων(για προσωπική χρήση)
    Δηλώσεις συμμετοχής: Στην τοπική Ν.Δ., στον συνδυασμό "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας",Αριδαία Νιουζ,τοπικές ενορίες και μονές.
    *(Μην απευθύνεστε στις οργανώσεις της νεοναζιστικής συμμορίας, διότι κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για λίγες μέρες στην Αριδαία και μόνο βραδινές παραστάσεις της παράστασης:
    "Οι μακεδονομάχοι που έγιναν αρνάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα γινονταν για να ριξουν το Συριζα, τωρα που τα καταφεραν ολα τελείωσαν. Οπως τότε με τον Χριστοδουλο και τις ταυτότητες, ολα γινονταν για να εκλεγεί και τοτε η ΝΔ, οταν εκλέχτηκε μουγκα στη στρουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)