Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Θερμό χειροκρότημα για την Τζάκρη στα ΑΚΡΙΤΕΙΑ




Παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα εισέπραξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ   Θεοδώρα Τζάκρη η οποία
απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό  στα Ακρίτεια την Παρασκευή στο ΔΑΣΑΚΙ, στην Αριδαία .
Η βουλευτής  η οποία απένειμε τιμητική πλακέτα στο χορευτικό της Θηριόπετρας  που παρουσίασε χορούς της Καππαδοκίας  συνοδεία αντίστοιχης μουσικής και τραγουδιών , συνεχάρη τους διοργανωτές , αλλά και τους συλλόγους που  παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν το σπουδαίο έργο της διατήρησης  της παράδοσης. Ιδιαίτερα στα βαλκάνια όπου αποτελούν μια μεγάλη κοιτίδα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών.
Τόσο ο κόσμος όσο και οι  χορευτές των συλλόγων την χειροκρότησαν αυθόρμητα παρά το γεγονός ότι πριν ένα χρόνο με τα συλλαλητήρια και τα σχετικά ψηφίσματα την είχαν ανακηρύξει ανεπιθύμητη  επειδή είχε ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

5 σχόλια:

  1. Τελικα οι βρομιαρες και οι ξεπουλιμενες προδοτρες εχουν μεγαλη αξια ζητω τα σκοπια ου να μου χαθητε ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε ουγκανο εισαι ανθέλληνας περιωπής και προδοτης (ή προδοτρα αν εισαι γυναικα). Βλαμένε κανεναν δεν γνωριζω να λεει ζήτω τα σκοπια μόνο εσυ ο κομπλεξικός, που απο την φανατιλα σου μονο βλακειες λες και κάνεις. Ουτε στα σκοπια ουτε στη βουγαρια ακουγεται αυτη η απαγορευμενη μουσικη και τα τραγουδια της περιοχης (τα ακουνε μονο οσοι ξεφυγαν απο την λεπιδα που θα τους εσφαζε). Οσο για βρωμιαρες κ ξεπουλημενες απο τον εαυτό σου βγάζεις συμπέρασμα που βρωμοκοπάς σε 3 οικοδομικα τετράγωνα. αναντούμ χανούμ?

      Διαγραφή
    2. Στο φουλ σκοπιανος εισαι νιονιο χαρουλες γλυκες ματακια τζαγκροσκοπιανοπροδοτακια εκει χτυπα η καρδια σας αυτοι ειστε

      Διαγραφή
  2. Μάθε να γράφεις ελληνικά και ξαναπέρνα.
    Σκοπιανός είσαι ρε ζωάδι;
    Συλλαλητήριο πότε έχουμε είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα συλλαλητήριο;;;
      Χάχα χάχα ωραίο ήταν μου άρεσε. Το φαγαν σα μαλακες!!!

      Διαγραφή

(3)