Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Στο τέλος όλοι αγαπήθηκαν





ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν ο ένας για τον άλλο στην τελευταία γενική συνέλευση στην οποία σχεδόν όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος μιλώντας με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιχείρησης , υπεραμύνθηκε του έργου του και των συνεργατών στα Λουτρά ,  


 

 επισημαίνοντας ότι η επιχείρηση πλέον βρίσκεται σε κερδοφόρα πορεία . Επισήμανε την ιδιαιτερότητά της για την περιοχή και τις προσεκτικές κινήσεις που πρέπει να γίνονται. Έστω και με καθυστέρηση , αναγνώρισε το έργο όλων των προκατόχων του και ιδιαίτερα την θητεία του Δημήτρη Πασόη που αν και την παρέλαβε με τεράστια χρέη  την παρέδωσε  σε αναπτυξιακή τροχιά , αφού κατάφερε να μηδενίσει τις υποχρεώσεις της. Αναγνώρισε επίσης ότι   ήταν  λάθος όταν αρνήθηκαν δια της ψήφου τους ( συμπεριλαμβανομένου και του Χρήστου Μπάτση)  να συμμετάσχει στο διοικητικό 




συμβούλιο  της επιχείρησης ως απλό μέλος ο Δ. Πασόης , που είχε διατελέσει και πρόεδρος της αλά και δήμαρχος και προτίμησαν τον Ανδρέα Κόγιο. Τότε όμως ήταν τεταμένες οι συγκυρίες.
Ο Δημήτρης Πασόης ευχαρίστησε τον Δ. Μπίνο που έστω και αργά αναγνώρισε τις προσπάθειες που έγιναν επί θητείας του, διότι  έδωσαν τον εαυτό τους για να σταθεί στα πόδια της. Εξέφρασε και αυτός την λύπη του που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την πλευρά προς το Ξενοδοχείο  ΑΥΡΑ που παραμένει ένα μεγάλο «αγκάθι « και το οποίο πρέπει να τα αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση. 






 Δήλωσε δημόσια ιδιαίτερα συγκινημένος αφού μετά από από 12,5 χρόνια εγκαταλείπει τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. 
 Ευχαρίστησε και τους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και με την παροχή των υπηρεσιών τους συμβάλλουν  στην όλη εύρυθμη λειτουργία  της αλυσίδας που κινείται γύρω από το συγκεκριμένο  ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ.

Μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία όμως είναι απούσα από τα τεκταινόμενα και όφειλε τουλάχιστον στις γενικές συνελεύσεις να είναι παρούσα και να παρακολουθεί όσα αποφασίζονται εμμέσως και για αυτήν παρατήρησε ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος
Χαρακτήρισε απαράδεκτο γεγονός την τοποθέτηση της μπάρας στην είσοδο της Λουτρόπολης  και θεώρησε πολύ υψηλό το  μισθολογικό κόστος.


Ο  Γιώργος Τσιμτσιρίδης, επεσήμανε ότι θα έπρεπε  μέσα από  ένα εξειδικευμένο  έντυπο να προβληθούν όλες οι περιοχές της Αλμωπίας, ώστε ο επισκέπτη να έχει την δυνατότητα να παρατείνει την παραμονή του.
Ζήτησε επίσης να πληροφορηθεί τις πληρωμές και τα ονόματα των προμηθευτών της επιχείρησης.  Οι υπεύθυνοι όμως επικαλέστηκαν προσωπικά δεδομένα. Όλα όμως ,είναι έτσι και αλλιώς αναρτημένα στην διαύγεια.
Απαίτησε δε να του δοθούν οι σχετικές καταστάσεις. Ο ίδιος   υπενθύμισε την πρόταση που είχε κάνει για την κατανομή των κερδών της Επιχείρησης , χαρακτηρίζοντας επιτακτική την ανάγκη προμήθειας ενός ασθενοφόρου  το οποίο θα τεθεί στην διάθεση όλης της Αλμωπίας

Ο  νεοεκλεγείς  Δήμαρχος   Χρήστος Μπάτσης  , επισήμανε τη σημασία της Λουτρόποης για την περιοχή. Δεσμεύτηκε ότι θα  ότι θα διοικήσουν χωρίς σπατάλες και περιττές προσλήψεις την επιχείρηση της Λουτρόπολης

Ο  Νίκος   Παρούτογλου    ξεκαθάρισε ότι καλώς στην δεδομένη στιγμή έπραξε  η επιχείρηση  στο θέμα των 40.000,00 ευρώ που χορήγησε  για την άρδευση του Δήμου, ενώ παρατήρησε ότι θα μπορούσε να τα διαθέσει για άλλα έργα προς το συμφέρον της επιχείρησης. Ζήτησε να πληροφορηθεί εάν υπάρχουν θέσεις ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις της πισίνας και αν υπάρχει πλάνο για την αντιμετώπιση φυσικών  καταστροφών και εκκένωσης της περιοχής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. . 
 Ο Δ. Βέσκος αν και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός κατά του Δ. Μπίνου  και σκληρός στην γλώσσα που χρησιμοποίησε , είχε απόλυτο δίκιο στις επισημάνσεις που έκανε σχετικά με  την γενικότερη αδειοδότηση της λουτρόπολης και την απόκτηση σήματος από τον ΕΟΤ. Διότι όπως  τόνισε υπάρχει ένα ανταγωνιστικό τόπιο και η Επιχείρηση οφείλει να λειτουργεί  προσαρμοζόμενη και στην νομοθεσία διότι διαφορετικά όλα κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα.
Ο Δ. Μπίνος απαντώντας διαβεβαίωσε ότι πολλά έχουν προχωρήσει , μένουν όμως και άλλα τα οποία , σκαλώνουν  πολλές φορές στις αντικρουόμενες γραφειοκρατίες , διαδικασίες και σχετικές  κρατικές οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)