Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ρεζίλι των σκυλιών η ΔΕΥΑ Αλμωπίας



 


ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 

ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ


Μετά τα «μπινελίκια» που άκουσε προφανώς από την ΔΕΔΔΗΕ , η   ΔΕΥΑ   Αλμωπίας ανασκεύασε  προηγούμενη  ανακοίνωσή της με την οποία επιχειρούσε να  της επιρρίψει ευθύνες   για πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε υδρευτική γεώτρηση και να αποποιηθεί τις δικές της. ‘Ετσι σε νεώτερη  ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας και τους αρμόδιους φορείς , σχετικά με την έκτακτη ανακοίνωση  που είχε βγει στις 30.6.2019 από την υπηρεσία μας, όσον αφορά το σοβαρό πρόβλημα της γεώτρησης  ύδρευσης, όπου τελικά δεν είχε παρουσιαστεί από τον γενικό διακόπτη  και δεν ήταν ζήτημα και ευθύνη της ΔΕΗ αλλά οφείλονταν στην παλαιότητα του ηλεκτρολογικού πίνακα που παρουσιάζει συνεχώς ηλεκτρολογικά προβλήματα , κάτι που χρήζει άμεσης  αντικατάστασης.
 Η υπηρεσία μας διατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια με την ΔΕΔΔΗΕ μια σχέση  στα πλαίσια καλής συνεργασίας, αναλαμβάνει κάθε ευθύνη που της αναλογεί επιθυμώντας να συντηρήσει αυτή την άριστη σχέση δίχως να δημιουργούνται προβλήματα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Αλμωπίας  δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος των ευθυνών του και δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του. Αντί να κάθεται στο πόστο του προέδρου  για τον μισθό , είναι βέβαιο ότι θα προσέφερε  σπουδαιότερες υπηρεσίες  υποβάλλοντας την παραίτησή του .
Χωρίς λόγο και με ευθύνη του πολλοί κάτοικοι έμειναν χωρίς νερό σε συνθήκες καύσωνα

5 σχόλια:

  1. Ο πιο αχρηστος ανθρωπος που περασε ποτε απο το δημο, με διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΠΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα ελεχθουν οι προμηθειες και οι αναθεσεις ολες και βασικα που πηγαν τα προμηθευομενα υλικα που εκτελεστικαν οι εργασιες προτοκολα παραλαβης προτοκολα εισερχομενα εξερχομενα εργοταξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαααα κόρακας κορακου μάτι δε βγάζει ....Αλαξε τα ρούχα του ο Μανωλιος και τά φορεσε αλλιώς.........Οσ Ό για τον απερχόμενο πρόεδρο της Δευα τόσο ήξερε τόσα εκανε ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου και πού να σάς έρθουν οι νέοι λογαριασμοί θα φάτε καλα.Τι είχε τι έχασε πέρασε καλά τέσσερα χρόνια τωρα θα ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει στη φύση!!!!!!!!!αηντε βρε και είς ανωτερα παρε καί καμία δεκαριά κατσικια να βόσκουν εκεί γύρω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)