Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι εγκατέλειψαν τον... βαρύ Ταχιάο...


Image result for ταχιαοςΤην ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» με επικεφαλής τον Νίκο Ταχιάο ανακοίνωσαν σήμερα με κοινή γραπτή δήλωση πέντε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του...
δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ουσιαστικά δηλώνουν στήριξη στη δημοτική αρχή του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Πρόκειται για τους Δήμητρα Ακριτίδου, Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου και Μιχάλη Κούπκα, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να λάβουν θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν, ανεξαρτητοποιούνται από την παράταξη του κ. Ταχιάου «ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να συνδράμουμε στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με αίσθηση ευθύνης, για το καλό της πόλης και των πολιτών της» και δεσμεύονται ότι θα συμβάλουν «με κάθε τρόπο και όλες τις δυνάμεις, ώστε η πόλη μας να γίνεται συνεχώς καλύτερη».

Στην κοινή δήλωση τονίζουν πως «η απλή αναλογική που επιβλήθηκε στους ΟΤΑ επέβαλε την προαγωγή συναινέσεων μεταξύ των δυνάμεων των εκλεγμένων συνδυασμών. Δυστυχώς, το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού που μεσολάβησε από τις 2 Ιουνίου μέχρι σήμερα, δε στάθηκε αρκετό για να επιτευχθούν μεταξύ των συνδυασμών οι απαιτούμενες συγκλίσεις ώστε να προκύψει το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει να διαχειριστεί τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, προσθέτουν πως «η άμεση ανάγκη διαχείρισης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας με τα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, απαιτεί σοβαρότητα και ουσιώδεις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών, διασφαλίζοντας παράλληλα την ορθή λειτουργία του δήμου σε όλα τα επίπεδα»...

efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. Η πλακα ειναι οτι τα νουδουγουρουνα αποδιδουν την αποστασια στην απλη αναλογικη!
    Και στην κατοχη που ηταν δωσιλογοι και μαυραγοριτες η απλη αναλογικη εφταιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)