Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Η σύνθεση της νέας διοίκησης του δήμου Αλμωπίας




-Ορίστε Δημήτρη ,
ο κατάλογος με την Νέα διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας . Δεξιά είναι οι Νεοδημοκράτες , στην άλλη άκρη το ΚΙΝΑΛ, και στο περιθώριο οι «μετρημένοι» που τρώνε από  σένα.

3 σχόλια:

  1. τρεις δυνάμεις θα συγκρούονται στην παράταξη Εδω Ζούμε,
    ο Δημήτριος Βέσκος που μαζί με τον Μπάτση οργάνωσαν τον συνδυασμό, σήκωσε στις πλατες του την κόντρα με τον Μπίνο και ΜΕ τις επιλογές του κατάφερε να κάνει τον Μπάτση δήμαρχο, αλλά μετά τον Ιούνιο σταδιακά περιθωριοποιείται. Σ εαυτό συντελεί και ο νέος ρόλος του ως πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου.
    Η Μελίτα Χισκάκη, η οποία την προεκλογική περίοδο ήταν η πνευματική οδηγός του Μπάτση, που δεν κατάφερε να εκλεγεί (και αυτό το φέρει βαρέως) και βλέπει ότι μέσα από τον νέο της ρόλο ως γενική γραμματέας του δήμου θα μπορέσει να κυριαρχήσει στο δημαρχιακό μέγαρο και να καθοδηγεί τον Μπάτση, αξιοποώντας την ανεπάρκεια στο στελεχικό δυναμικό της παράταξης του Μπάτση.
    Ο Γιάννης Κετικίδης που στήριξε σημαντικά την προεκλογική προσπάθεια του Μπάτση, καθώς τον συνδέουν κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα με τον Μπάτση, και στοχεύει να είναι ο Νο 2 της παράταξης επειδή βλέπει πρώτα απόλα και παντα το πολιτικό του μέλλον και το ατομικό του συμφέρον.
    Σε αυτή την τριάδα εαν προσθέσει κανείς το συμπληρωματικό ρόλο του Παρούτογλου και του Τσάνταλη (τον εκδικητικό ρόλο και την δικομανεία του), αλλά και τα επαγγελματικά συμφέροντα της Λαζάρου - Παπαδοπούλου, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Δήμος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ματαβλεθεί σε ΜΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κάνεις καλέ μου φίλε συνάδελφε ? οι μετρημένοι που λες που τρώνε ! δεν είναι μετρημένοι ? είναι αμέτρητοι ,φαίνεται μάλλον πώς δεν μετράς του εργολάβους των αρδευτικών γεωτρήσεων από ΠΆΤΡΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε δηλαδή και εργολάβους εκ Πάτρας ;είναι και αμέτρητοι ? ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)