Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Εγκαίνια της Έκθεσης «Pella Agro 2019»

από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα


Στην τελετή εγκαινίων της Γεωργικής - Βιοτεχνικής Έκθεσης «Pella Agro 2019», στην Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας, παρέστη την Τετάρτη 28 Αυγούστου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξήρε το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προβολή του πρωτογενούς τομέα και τόνισε ότι η Κυβέρνηση στηρίζει ένθερμα κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην καλύτερη προβολή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.
Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στις νομοθετικές αλλαγές και τα φορολογικά κίνητρα που προωθεί η Κυβέρνηση για τη στήριξη των συνεργατικών σχημάτων, υπενθυμίζοντας ότι εντός του 2019 θα ψηφισθεί από τη Βουλή το νέο πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας των αγροτικών συνεταιρισμών.
Στόχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατέληξε ο κ. Σκρέκας, είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του αγροτικού τομέα, με παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν στη μείωση του κόστους παραγωγής, την καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεων, την ορθολογική αξιοποίηση των φυσικών πόρων και την προσέλκυση των νέων στην αγροτική παραγωγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)