Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα στην Περιφέρεια Γρεβενών εν όψει της 84ης ΔΕΘ



Με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματιών και των αγροτών της
Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, συναντήθηκε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας επισκέφθηκε την πόλη των Γρεβενών εν όψει της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και,  συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση,  συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιάτσιο, τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών, καθώς και στελέχη αγροτικών συλλόγων,

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Σκρέκας παρουσίασε τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα και αναφέρθηκε στις πολιτικές που προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

«Νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα», τόνισε ο Υφυπουργός και συμπλήρωσε ότι η επίτευξη αυτού του στόχου δεν αφορά μόνο τη μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και τη βελτίωση των τιμών πώλησης των αγροτικών προϊόντων.

Ο κ. Σκρέκας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης του με ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Γρεβενών, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, γεωργικών και κτηνοτροφικών συλλόγων. Ο Υφυπουργός κατέγραψε τα αιτήματα τους και τόνισε ότι η Κυβέρνηση θα δράσει άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)