Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Πέλλας: Χαμός με την ερμηνεία του νόμου και των εγκυκλίων!

- Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου



Διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στις 7.30 το απόγευμα, η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, στην Ημερήσια διάταξη του οποίου υπήρχαν θέματα ορισμών των ΔΣ Νομικών προσώπων και επιτροπών στο Δήμο.
Η διακοπή αποφασίστηκε μετά το αδιέξοδο που προκλήθηκε σχετικά με την ερμηνεία του νόμου και της σχετικής εγκυκλίου για τον τρόπο ορισμού των μελών.
Συγκεκριμένα υπήρξαν αντεγκλήσεις και έγινε μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο εκλογής των μελών της μειοψηφίας στην ΔΕΥΑ Πέλλας, αφού σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο τα 3/5 των μελών (συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και των αναπληρωτών τους) υποδεικνύονται από τον Δήμαρχο.
Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Παρασκευή αφού θα προηγηθεί άμεσα επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων.

Σημειώνεται, για την πληρότητα του ρεπορτάζ, ότι ο Δήμαρχος κ. Στάμκος για το αξίωμα του προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας πρότεινε τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τόσιο και μέλη τους: Ανδρέα Καραφυλλιά, Γιώργο Ανδρεάδη, Ιωάννη Φωκά και Μιχάλη Παναγιωτίδη. 
Ο Στάθης Καστεριδης πρότεινε το  Νίκο Αμπεριάδη, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης τον Γ. Ελευθερίου και ο Ηλίας Θεοδωρίδης τον Γ. Στεργίου.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟVA.COM



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)