Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Πρέσπες: Η Συμφωνία μένει ως έχει...


  Προαναγγελία συνάντησης με τον Ζόραν Ζάεφ...
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα επιβλέπει την αυστηρή εφαρμογή της, επιβεβαιώνοντας την υποχώρηση απ’ όσα έλεγε πέρυσι περί αλλαγών.


Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια» αλλά σημείωσε ότι είναι κυρωμένη και κατά συνέπεια δεν αλλάζει.

Έκανε λόγο για μια διαπίστωση που είχε κάνει όταν μίλησε στη Βουλή θέτοντας όλους τους βουλευτές προ των ευθυνών τους με την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας αλλά και κατά την ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας.

Είναι μια συμφωνία που δεν προβλέπει από μόνη της αλλαγές παρά έλεγχο της εφαρμογής της, είπε.

Παράλληλα, επανέλαβε τη γνωστή θέση του για «την ανάγκη προστασίας των μακεδονικών προϊόντων» και «του brand Μακεδονία».

Για ενδεχόμενη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είπε ότι δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα αλλά κάποια στιγμή θα γίνει...

4 σχόλια:

  1. Ασε ρε Πέτρο τωρα τα περι υποχωησης του Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα δηθεν. Η κακη αυτη συμφωνία δεν αλλάζει παρα καταγγέλλεται οταν δεν εφαρμόζεται. Ετσιθελικά απο Τσίπρα και χωρις συνεννόηση με κανεναν υπέγραψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως αλλαζουν τα γιδια;
      Γιδια ειναι, τετοια μενουν.
      Οταν σας βγαζανε να ξεβρακωνεστε στους δρομους(για τη Μακεδονια μας) αλλα σας λεγανε. Σε δυο μηνες μεσα, μαζικη ανοια!
      Μασατε αργα και καλα το σανο που σας ταϊζει το Κουλι.
      Γιδια.

      Διαγραφή
  2. Πηδά την κυρά σου και άσε τους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)