Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Έκλεισαν τα Λουτρά Πλατυστόμου


                       
                               


Περισσότερες πληροφορίες ζητά με την παρακάτω επιστολή του προς τον Δήμο Μακροκόμης  ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών πηγών Ελλάδας , για το κλείσιμο των Λουτρών Πλατυστόμου.


  ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΟΜΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΝΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
             ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ

Κύριε Δήμαρχε  καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα .
Θέλουμε αν γνωρίζετε κάτι να μας πληροφορήσετε  αν υπάρχει περίπτωση λειτουργιάς των λουτρών Πλατύστομου μετά την απαράδεκτη από πλευράς ιδιώτη να κλείσει την λουτρόπολη .
Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι πρόθεση του συλλόγου είναι με κάθε τρόπο αυτή η ιστορική λουτρόπολη  με τα κατάλληλα ξενοδοχεία να λειτουργήσει .
Επίσης αν και η Θεσσαλονίκη είναι μακριά μιας και η έδρα του συλλόγου μας είναι η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να επισκεφτούμε  την λουτρόπολη και να δούμε από κοντά την σημερινή κατάσταση των εγκαταστάσεων  και αν μπορεί να ξαναλειτουργήσει .
Ένα άλλο θέμα είναι για τον Δήμο σας που  είστε μέλος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας  δίχως όμως να έχετε σε λειτουργία κάποια λουτρόπολη αν  θα πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να δει  το όλο θέμα αν θα πρέπει να συμμετέχει σε   αυτόν τον οργανισμό η  θα πρέπει   να αποχώρηση . Με αυτές τις σκέψεις ξανά σας ευχόμαστε η νέα δημαρχική περίοδο να είναι αναπτυξιακή για το καλό της περιοχής  που είναι μια θαυμάσια περιοχή της πατρίδας μας , θα περιμένουμε απάντηση.
      Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου                ο Γενικός Γραμματέας
Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης                 Μάκης Κιφοκέρης
                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)