Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στον Δήμο Αλμωπίας


Από αριστερά Θ Ταρασίδης, Σ. Αναστασιάδης.Ι. Σέλκος,Δ Λιούγας, Δ. Γιάντσης, Π. Νάνου, Χ, Μπάτσης,Π, Περδικάτσης, Δ. Βέσκος, Ι. Κετικίδης




Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, από τον νέο
Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας  Πέτρο Περδικάτση. Τον νέο ΑΔ υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος  Μπάτσης μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ  Δημήτριο Βέσκο, τους αντιδημάρχους Ιωάννη Κετικίδη, Ιωάννη Σέλκο , Δημήτριο Γιάντση και Χρήστο Χατζηγιαννίδη, οι  δημοτικοί σύμβουλοι  Πολυξένη ΝάνουΔημήτρης Λιούγας και Σταύρος Αναστασιάδης καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας Θεόδωρος Ταρασίδης και ο κοινοτικός σύμβουλος Θεολόγος Αρζόγλου

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Π. Περεδικάτσης ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα υπάρχοντα ζητήματα ασφαλείας στην Αλμωπία και τα βήματα επίλυσής τους. Από την μεριά του ο δήμαρχος και οι αιρετοί συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους.
Στο τέλος της επίσκεψης ο Χρ, Μπάτσης δώρισε στον νέο  ΑΔ  δύο βιβλία με θέμα την ιστορία της Αλμωπίας, αυτό του Χρήστου Μπίνου με τίτλο Στον Ίσκιο του Καϊμακτσαλάν καθώς και του Τάσου Καρατζόγλου με τίτλο Η Αλμωπία στο διάβα των αιώνων.

Κλείνοντας την συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο ΑΔ, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)