Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Κρατάει και την θέση του περιφερειακού συμβούλου ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης




ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

Επαληθεύονται πλήρως μέχρι στιγμής τουλάχιστον ,
   οι πληροφορίες που έφεραν ότι ο  βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης  δέχεται έντονες πιέσεις να μην παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος. Ήδη ορκίστηκε και σαν περιφερειακός σύμβουλος. Θέση που  κύκλοι κυρίως της βασικής του εκλογικής βάσης  απαιτούν να κρατήσει για να μην αποκτήσει και δεύτερη θέση η Αλμωπία. Όπως είναι γνωστό σε περίπτωση που παραιτηθεί την θέση του καταλαμβάνει η Δέσποινα Καλδερεμτζή.

5 σχόλια:

  1. Φιλάκια στην ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό δείχνει το επίπεδο των ψηφοφόρων, πού τον ψήφισαν μέσα σε 15 μερες και βουλευτή,γράφοντας τα παπ@ρι@ του την ψήφο για την περιφέρεια, βέβαια οι μισοί από τους 15 χιλιάδες τον μαύρισαν για την συμπεριφορά του. Ξέρει την άλλη φορά θα πάρει τους μισούς απο αυτούς που πηρε στις βουλευτικές για αυτό κρατάει την έδρα της Περιφέρειας, ο φόβος η ανασφάλεια τον αναγκάζει.Ξερει ότι τον περιμένουν οι καρασμανικοι στην γωνία για την περιβόητοι δήλωση που έκανε-που το επιβαλλανε δηλαδή- σε βάρος του καρασμανη.Ε και λίγο ο ζερζης θέλει να μονοπωλεί την Αλμωπια,γιατι η Δέσποινα είναι δυναμικη και θα τον επισκιάσει...και όχι μόνο!Αυτα Πετρο μου κυκλοφορούν στά καφέ, μη μού πεις ότι δεν άκουσες,δεν είδες.Είσαι καλό λαγωνικο δημοσιογραφικό αλλά και ώς πρώην μπασκινας τα ξετρυπωνεις!Είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεσποινα καλα να παθεις. Ηθελες μεγαλεία,καλά ησουν στον Δήμο . Πήγες στον τζιτζι αλαξες πολιτικό χώρο . Να τα αποτελέσματα. Έσβησες πολιτικά. Τα λαθη πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κράτησε την ΠΑΣΟΚΑ έξω Λάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί είστε, δεξιοί μονοφαγαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)