Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Εδεσσαϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1



Παρά την καλή εμφάνιση, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν
κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Έδεσσα, μένοντας στο 1-1 με τον Εδεσσαϊκό.
Η ομάδα των Γιαννιτσών μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο 10λεπτο, με τον τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού να σταματάει τις προσπάθειες των παικτών μας, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου όπου και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε σωτήριες επεμβάσεις για την ομάδα του.
Ο Εδεσσαϊκός προηγήθηκε στο 73’ με τον Πούπη, με τον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών να ισοφαρίζει στο 79’ με τον Στεφανίδη. 86ο σουτ του Μανιου κοντράρει στον αμυντικό σέντρα του Μαυρόπουλου κεφαλιά του Τσολακίδη στα χέρια του Τολιου η μπάλα.


Ο Τίμος Καβακάς ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Τόλιο, Μπαμπαλή, Γκαρακλίδη, Ζήση, Καραμπά, Μουρίκι, Βουτσιά, Σούκια, Γαρύφαλο, Ταουσιάνη και Χατζή, έχοντας στον πάγκο τους: Καραογλανίδη, Γιαλαμούδη, Ευθυμιάδη, Χιντασέλι, Τόσιο, Αγγελούδη και Στεφανίδη.
Για τον Εδεσσαϊκό ο Πάρης Ζουμπούλης ξεκίνησε με τους Bασιλειάδη, Κασαπίδη, Κιόρτση, Πούπη, Χαραβητίδη, Πασσαλή, Καρατζάογλου, Τούφα, Μάνιο, Τσολακίδη και Παντελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)