Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου


Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας»,
θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ως ακολούθως:
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, την 10.00 ώρα.
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς, την 10.00 ώρα.
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας, την 09.45 ώρα.
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη, την 11.00 ώρα.
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες, την 11.00 ώρα.
·         Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής: θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο, την 10.00 ώρα.
Μετά την τέλεση της Δοξολογίας, θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στις εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και της ένωσης αποστράτων αστυνομικών, καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Στο πλαίσιο των εορτασμών, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού έως την 20η Οκτωβρίου, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος, καθώς και για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)