Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Μπάχαλο το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Αλμωπίας


ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΔΗΚΕΑ

Μπάχαλο ήταν η δομή  ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,
όπως προκύπτει από σχετικό δελτίο τύπου που υπογράφει ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας             Βασίλης Λεμονίδης . Αυτοκίνητα που δεν πληρούν την ασφάλεια των μετακινούμενων , αλλά και υπάλληλοι που δεν τηρούσαν το ωράριο είναι μερικά από τα στοιχεία  που συνθέτουν την εικόνα μιας υπό διάλυσης δομής σύμφωνα με όσα υποστηρίζει .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε ανακοίνωση που λάβαμε το βράδυ του Σαββάτου αναφέρει:

Με αίσθημα ευθύνης αναλάβαμε την διοίκηση της επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.Α. του Δήμου Αλμωπίας μετά από πρόταση του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου.
 Αρχικό μέλημά μας ήταν να αλλάξουμε ότι παθογένεια υπήρχε, όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά ως παράταξη, αλλά παράλληλα να επικροτήσουμε, να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε ότι ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.
 Για να μπορεί να γίνει όμως αυτό, έπρεπε πρώτα να έχουμε, την εικόνα της επιχείρησης ώστε να βγουν ρεαλιστικά συμπεράσματα.
Αυτά που διαπιστώσαμε κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας ήταν τα εξής:
  1. Μη τήρηση ωραρίου από μερίδα υπαλλήλων.
  2. Διαχρονικές ελλείψεις σε υλικό ασφαλείας, οχημάτων και προσωπικού, όπως φαρμακεία στα αυτοκίνητα, πυροσβεστήρες κλπ.
  3. Έλλειψη συντονισμού και προγραμματισμού στις δομές.
Έχοντας ως βασικό μέλημα την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε αυτές τις νοοτροπίες και να οργανωθούμε εκ νέου, με απώτερο σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών της επιχείρησης προς τους πολίτες και ειδικά αυτών που αφορούν το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» διότι αποτελούν ευπαθής ομάδες ανθρώπων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με αυτούς! 

Οι αλλαγές που δρομολογήσαμε ήταν οι εξής: 

  1. Όσον αφορά το θέμα της μη τήρησης ωραρίου, από αρχές Οκτωβρίου οι υπάλληλοι υπογράφουν στον Δήμο και έτσι διασφαλίζεται η σωστή προσέλευση και αποχώρηση.
  2.  
  3. Προχωράμε σε προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών και εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του προσωπικού και των οχημάτων.
  4.  
  5. Οργανώσαμε γραφείο κίνησης και πλέον μπορούμε να έχουμε εικόνα για το που βρίσκεται το κάθε όχημα, κάθε στιγμή και επιπλέον εξοικονομούνται καύσιμα.
  6.  
  7. Προχωράμε στην ουσιαστική οργάνωση της λειτουργίας των δομών, ώστε στο μέτρο του εφικτού, να μην έχουν ελλείψεις προσωπικού.
Μοναδικός σκοπός μας είναι η σωστή λειτουργία της επιχείρησης, κάτι το οποίο φαίνεται  να έχει θετικό πρόσημο, όχι όμως με εφαρμογή καθεστωτικών συμπεριφορών αλλά με διάλογο και ουσιαστικές αποφάσεις.
Προχωράμε μπροστά, χτίζουμε μια νέα σχέση διοίκησης και υπαλληλικού προσωπικού, η οποία δε θα βασίζετε όμως στην εξυπηρέτηση και στο ρουσφέτι αλλά στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στη σωστή συνεργασία και στην τήρηση του νόμου, τα αποτελέσματα της οποίας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

11 σχόλια:

  1. Ωραία φωτογραφία ακριβώς τα πρόσωπα αυτά απεικονίζουν με τον αρχηγό τους το μπαχαλο που έφεραν με τις κινησεις τούς.και εις ανώτερα .......Όταν ο ιδίδι κατηγορη την επιχείρηση που θα εκπροσώπηση φανταστείτε πώς θα την καταντηση??????.Μπατση απομακρυνε τον αμεσα δεν κάνει δεν ξερεξ και δεν τον νοιάζει.....δεδηε νομιζει ότι θα την κάνει άντε μακαρι να τούς ανεβασει και τους μισθούς τους ισως να μήν πληρωνουπ και ρευμρ τα παιδιά μιας και μπορεί να πληρωθούν και μετα τα Χριστούγεννα!!!!¡Μπατση καλη πρωτοχρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν γραφη για τίς απειλες περί απολύσεων και εσωτερικών δήθεν νόμιμων μετακινήσεων? Για το κόψιμο παροχων που ως δια μαγείας ήταν παράνομες μέχρι τωρα θα διξη στο μέλλον??????Γιατην Γ φασιζουζα συμπεριφορά τού γιατί τα δεν τα γραφει ο νόμιμος εκπρόσωπος τής ΔΗΚΕΔΑ????Ο άνθρωπος ειναε άπειρος και επικυδυνος για αυτό το ευαίσθητο και καταπονημενο τομέα.Μπατση πάρε θεση οι εργατολογοι πιασαν δουλειά θα εκτεθητε ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο ο πρόεδρος έτσι όπως τα λέει είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ .ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει ο ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ οι υπάλληλοι πήγαιναν και έφευγαν ότι ώρα ηθελαν
    Μην γελιόμαστε όλοι μας τους βλεπαμε
    2 ώρες στη δουλειά και μετά σπίτι ή στα χωράφια τους
    Το είχαν παρατραβηξει
    Με βάση τις ώρες εργασίας έπρεπε να περνούν 200 ευρώ οι περισσότεροι εκεί μεσα
    Το ωράριο είναι 8 ώρες είτε σας αρέσει είτε όχι δεν θα λειτουργητε εσείς σε βάρος τον υπόλοιπο δημοτων
    Πάλι μπράβο Κ. Λεμονιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια κάνει και ο υπάλληλος του ΚΕΠ Εξαπλατάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ψέματα λέει;;;το ότι περνούν το αυτοκίνητο της βοήθειας στο σπίτι κ πάνε λιντλ είναι σωστό η δεν το έχετε δει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι μπαίνουν σε super market οι υπάλληλοι του Βοηθεια στο σπιτι είναι μέρος της δουλειάς τους καλύτερα μη μιλάτε αν δεν γνωριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν το όχημα δεν έχει πυροσβεστήρα δεν το καταγγέλεις πρόεδρε. Τον αντικαθιστάς. Δεν καταγγέλεις την επιχείρηση που διοικείς. Αλλά όπως ο δήμαρχος από υπερβολικό ζήλο κόντεψε να κλείσει τα λουτρά, εσύ μπορεί με τις βλακείες σου να αφήσεις κόσμο χωρίς περίλθαψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά όπως είπαμε. 7:30 Στην δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΌΠΩς ΌΛΟ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ. ΧΑΒΑΛΕ.ΟΥΤΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)