Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Κανονικά λειτουργούν τα Λουτρά Πόζαρ


 


Η επιχείρηση «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» ανακοινώνει

ότι κατόπιν άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής στο Υπουργείο
Τουρισμού, συνεχίζει τη λειτουργία της και υποδέχεται κανονικά τους
επισκέπτες της στο σύνολο των εγκαταστάσεών της.

Στο μεταξύ  για το θέμα έδωσε συνέντευξη Τύπου ο νέος πρόεδρος  και δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης  το απόγευμα της Πέμπτης , στην οποία παραδόξως υπήρχαν ελάχιστοι αιρετοί , ενώ στο πλευρό του ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κ. Ανδρονίκου. Προτιμώντας  να διαβάσει όσα είχε να πει μέσα από κείμενο , αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν για να ανασταλεί η απόφαση σφραγίσματος. Έκανε εκτενή αναφορά στην προηγούμενη διοίκηση  και κατηγόρησε  τον Δ, Μπίνο για αμέλεια και ολιγωρίες στην διαδικασία  έκδοσης  του ειδικού σήματος λειτουργίας.
Το κύριο ζητούμενο βέβαια   μετά τις αρνητικές διαστάσεις που πήρε το θέμα  θα μπορούσε να είναι η διοργάνωση μιας συνέντευξης τύπο με εκπροσώπους και Πανελλήνιων Μέσων ενημέρωσης , ώστε να ενημερωθεί το Πανελλήνιο ότι τα Λουτρά λειτουργούν κανονικά και δεν σφραγίστηκαν


4 σχόλια:

  1. Αφού έγινε η ζημιά τώρα βρέθηκε και η λύση.αλλο ένα γεγονός και τα κλείσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα κάνατε σ...α τώρα να ενημερώσετε ότι τελικά δεν καταφέρατε να τα κλείσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας έβαζε τον παρουτογλου να την έκανε μια χαρα τα πάει αυτος και οι συνεργάτες του που εχοέχ αναλάβει καίρια πόστα και κουνανε και το δάχτυλο στους εργαζόμενους.μπινος εφυγε Μπίνος ηρθε κυριε μπατση.Μαζεψε τούς οσο ειναε καιρός.Τωρα κουνάνε το δάχτυλο στους εργαζομένους μετά στον πολίτη κατι σαν τον μπινο εκτός και αν συμφωνεις και συ κύριε δήμαρχε.καλυνηχτα τα λέμε στις επόμενες εκλογές.Εμεις μπατση ψηφίσαμε και οδι παρουτογλου.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ ρε Μπάτση, αχ ρε Μπάτση... θα παρακαλ΄ς να φύγεις για να λυτρωθείς και δεν θα μπορείς. Όταν ξυπνήσεις θα καταλάβεις ότι δεν ζεις όνειρο και η χαρά θα γίνει εφιάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)