Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται





ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ

ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 
Δ.ΒΕΣΚΟΥ
 ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


 Η  καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Το ίδιο μάλλον ισχύει και με την επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας , που κατάφερε από την πρώτη συνεδρίαση να μην έχει απαρτία και βέβαια να μην γίνει η συνεδρίαση ,. Η επιτροπή , τα μέλη της οποίας κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων  προφανώς δεν θεωρεί σημαντικό τον ρόλο της και από την πρώτη συνεδρίαση το έδειξε.
Όλως παραδόξως ο πρόεδρος της επιτροπής και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος  αναλώθηκε  για πολύ ώρα σε ανάλυση των νόμων  και του Κλεισθένη , προκειμένου να αποδείξει την άγνοια ηλεκτρονικού τοπικού μέσου , παλαιότερα φίλα προς αυτόν προσκείμενου , ότι δεν γνωρίζει τους ….νόμους.
Λες και αυτό είναι το ζητούμενο. Εδώ το 90%  των αυτοαποκαλούμενων μέσων ενημέρωσης είναι άσχετα με το αντικείμενο , το συγκεκριμένο μέσο τον ενόχλησε ; Ένα μέσο το οποίο και αυτός έθρεψε  πριν από πέντε χρόνια και δεν τον ενοχλούσε που  άνθρωποι της πραγματικής ενημέρωσης  είχαν αποκλειστεί από τα πάντα.               Μέθοδος που μάλλον  εφαρμόζουν και οι  ίδιοι  σήμερα από άλλο πόστο εξουσίας. Απολογία για να αποδείξει ότι η επιτροπή δεν υποβαθμίζεται επειδή δεν έχει πρόεδρο  τον Δήμαρχο , αλλά οι νόμοι (σ.σ. Όντως)  προβλέπουν διαφορετικά.
Όμως από την αρχή φάνηκε  ότι  από το ποσοστό συμμετοχής  εκείνοι που υποβαθμίζουν την επιτροπή  είναι τα ίδια της τα μέλη  με την απουσία τους και κατά δεύτερον αυτοί που τους επέλεξαν 
 Η  συνεδρίαση,  επαναλαμβάνεται σήμερα  Τετάρτη 30/10/2019 και ώρα 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)