Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τα πήραν όλα Μπάτσης –Παρούτογλου




ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ  Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Πλήρης κατάλυση της απλής αναλογικής και λογικής στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο  Αλμωπίας  και επίδειξη ισχύος από τις «συναλλασσόμενες» όπως έδωσαν την εντύπωση παρατάξεις Χ. Μπάτση- Ν. Παρούτογλου. Για πρώτη φορά στα δημοτικά χρονικά   της Αλμωπίας υπάρχει τόσο ωμός  αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από όλα τα όργανα. Οι δύο συνδυασμοί και οι δύο συνεργαζόμενο με αυτούς που ανεξαρτητοποιήθηκαν  εφάρμοσαν  ακόμα χειρότερα στην πράξη τις εγκυκλίους της κυβέρνησης που ουσιαστικά    καταργεί τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.
Στήθηκε μια συμπαιγνία και ένα θέατρο του παράλογου, όπως το χαρακτήρισε  ο Σάκης Χατζηδημητρίου και επιβεβαιώθηκε πλήρως   το παρασκήνιο  που   στήθηκε   όχι για να υπάρχει συνεργασία και διαφάνεια για το επικαλούμενο δήθεν καλό του τόπου.
Ο Δ. Μπίνος μάλλον «διασκέδαζε» την όλη κατάσταση , αφού ο συνδυασμός που στήθηκε από τα σπλάχνα του δικού του συνδυασμού , τελικά τον δικαίωσε απόλυτα   σε ελάχιστο  χρονικό διάστημα , για όσα έλεγε , ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι οι καρέκλες. Δεν άφησε δε ασχολίαστη  την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Δόντσου που επανεξελέγη μαζί του , στην οποία υποστήριζε ότι θα αγωνιστεί για το καλό του τόπου.
«Να σταματήσει επιτέλους  αυτό. Μόνο αυτοί αγαπάν τον τόπο ;Οι υπόλοιποι τι κάνουμε;. Να δούμε αν αυτή η αγάπη τους είναι πραγματική ή αν θα συνοδευτεί από «καρέκλες» . Τελικά ο Χ, Δόντσος  πήρε το πόστο τ ου προέδρου το ΚΕΚΠΑ. Ο Σταύρος Αναστασιάδης που ανεξαρτητοποιήθηκε νωρίτερα  ,μάλλον ρίχτηκε αφού πήρε ασήμαντα πόστα.
Εξαπέλυσε επίσης  επίθεση και σε άτομα που δεν έχουν αναλάβει ακόμα κανένα επίσημο θεσμικό ρόλο και κάνουν κουμάντο στον Δήμο.  9 ΚΑΙ Ο ίδιος όμως  είχε κάνει το ίδιο ατόπημα σε μικρότερο βέβαια βαθμό)
Σ. Χατζηδημητρίου και Δ. Μπίνος δήλωσαν ότι άλλο είναι η συνεργασία όλων για κάτι καλύτερο  και όλα έπρεπε να γίνουν δημόσια σε επίπεδο προγραμμάτων
Ο Νίκος Παρούτογλου είπε ότι άλλο είναι συνεργαζόμενος και άλλο να κάνει πρακτικό  συνεργασίας το οποίο δεν υπάρχει.
Έτσι επίσημα πρότεινε τα μέλη του συνδυασμού του  ως αντιπολίτευση  και μαζί με τις ψήφους της παράταξης του Δημάρχου , της δικής του και  τις ανεξάρτητες τα πήραν όλα.  Οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης  πρότειναν από ένα μέλος στο Δ,Σ, των Λουτρών Πόζαρ , ενώ ο συνδυασμός του Ν. Παρούτογλου  3 τους οποίους και εξέλεξε ΄. Έτσι με του έξι που πρότεινε ο Χ. Μπάτσης έγιναν 9 . Στις υπόλοιπες ψηφοφορίες παρέμειναν στην αίθουσα χωρίς να συμμετέχουν Στο τέλος των διαδικασιών αποχώρησε ο Σάκης Χατζηδημητρίου ,  καταγγέλλοντάς τις και κάνοντας ς για μια ακόμα  φορά  λόγο για συμπαιγνία και θέατρο.  Τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τόνισε . Παρέμειναν στην αίθουσα για να αποδειχθεί αυτή η συμπαιγνία και συναλλαγή .
Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο συνδυασμός του Δ. Μπίνου
Ο Πρόεδρος του Δ, Συμβουλίου Δημήτρης  Βέσκος επανέλαβε πολλές φορές ότι αυτά προβλέπουν οι εγκύκλιοι και τα παράπονα να τα κάνουν αλλού. Δεν έλειψαν οι πολλές αντιπαραθέσεις του κυρίως με τον Χρήστο Γεωργίου , ό οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν τον αφήνει να μιλήσει.
Μεγάλοι χαμένοι της συνεδρίασης  ο τόπος και ο Παράσχος Τσάνταλης ο οποίος
σύρθηκε» σε μια παρωδία  και σε διαδικασίες  στις οποίες χρόνια ήταν αντίθετος και έδωσε αγώνες  με τεράστιο κόστος για αυτόν , προκειμένου να   εξαλειφθούν τέτοια αυταρχικά και αλλαζονικά φαινόμενα  και να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.. Με την ψήφο του ( που τελικά και δεν ήταν πλέον αναγκαία αριθμητικά ) ακύρωσε τους πολύχρονους αγώνες του  προφανώς για να μην κατηγορηθεί ότι ακολουθεί άλλη γραμμή από τον συνδυασμό του , που δεν τον διαφύλαξε ούτε σεβάστηκε τους αγώνες του , αναγκάζοντας να συρθεί  σε όλα αυτά και κάποια στιγμή να πει δημόσια στην αίθουσα ¨

«Μου έρχεται να κάνω εμετό» 


ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ


«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»  




Ο Δήμαρχος πρότεινε τον εαυτό του  για πρόεδρο και τους υπόλοιπους που εδικαιούτο. Ο Σάκης Χατζημητρίου πρότεινε για την προεδρία τον Παράσχο Τσάνταλη  για την προδρία των Λουτρών . Ο  Χρήστος Μπάτσης του είπε ότι δεν έχει δικαίωμα εκ του νόμου να προτείνει . Ο Σ. Χατζηδημητρίου ανταπάντησε και  ζήτησε να υιοθετήσει την πρότασή και να την  θ΄ςσει στο Σωμα προς ψηφοφορία κάτι που δεν έγινε αποδεκτό . Ο Δ. Ασβεστόπουλος κάλεσε τον Δήμαρχο να μην αναλάβει την προεδρία  διότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταπεξέλθει και στα δύο πόστα.

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πρόεδρος: Χρήστος Μπάτσης
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Λιούγας
Διευθύνων Σύμβουλος: Πέτρος Ούτσκας
Μέλη:
Μαρία Μίχου
Ευστρατία Λιούγκα
Αθανάσιος Αδραμάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΥ 
Αναστάσιος Θεοδωρίδης
Γεωργία Μαγγίρη
Χριστίνα Τζέκου


ΌΛΟΙ ΠΉΡΑΝ ΑΠΌ 15 ΨΗΦΟΥΣ

ΔΗΚΕ Αλμωπίας
Πρόεδρος: Γεώργιος Λεμονίδης
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μήντσης
Μέλη:
Δημήτρης Γιάντσης
Γεωργία Καραπάνου
Αθηνά Φουντουκίδου
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Πρόεδρος: Χρήστος Δόντσος
Αντιπρόεδρος: Σταύρος Αναστασιάδης
Μέλη:
Πολυξένη Νάνου
Γεωργία Καραπάνου
Γιώργος Δεμερτζής
Αναστασία Καρφιτσοπούλου
Κώστας Στόικος
Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Πρόεδρος: Παρούτογλου Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Πολυξένη Νάνου
Μέλη:
Ιωάννης Σέλκος
Δημήτριος Γιάντσης
Ιωάννης Κετικίδης
Αθηνά Φουντουκίδου
Παράσχος Τσάνταλης
Τσέμπης Φόντας
Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας
Πρόεδρος: Νάνου Πολυξένη
Αντιπρόεδρος: Σταύρος Αναστασιάδης
Μέλος: Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας
Πρόεδρος: Δημήτριος Βέσκος
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Σέλκος
Μέλος: Πολυξένη Νάνου

1 σχόλιο:

  1. Δεν θέλουν να υπάρχει αντιπολιτευση για να μην τους ελέγχει κανείς. Σκεφτείτε τώρα εσείς τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν, που να μην έχουν κανένα έλεγχο.
    Τι έχουν να δουν τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)