Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Κουβέντα για τους εργαζόμενους στην ΔΗΚΕΑ από την Διοίκηση







Παραμένουν όλα τα ερωτηματικά για τα όσα διαδίδονται για «καψόνια» των εργαζομένων στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας.
Στο Δελτίο τύπου που εκδόθηκε  για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη 22 Οκτωβρίου  ερήμην των ΜΜΕ, δεν αναφέρεται λέξη για όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με το ωράριο των εργαζομένων .  Το αοριστόλογο δελτίο τύπου αναφέρει:

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου της κ. Λεμονίδη Γεώργιου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΑ απαρτίζεται από τους εξής:
Αντιπρόεδρος: Μήντσης Νικόλαος
Μέλη: Γιάντσης Δημήτριος,
Φουντουκίδου Αθηνά,
Καραπάνου Γεωργία,
Τριανταφυλλίδου Αικατερίνη,
 Νικολαϊδης Βασίλειος,
 Ουρτζάνη Δήμητρα
 και Λιούγκας Γεώργιος.
Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, υπήρξε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τις Δομές και τα προγράμματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το πώς πρέπει να λειτουργήσει η Επιχείρηση ώστε να έχει ανοδική, ποιοτική και αναβαθμισμένη πορεία.
Βασικός στόχος και προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να συμβάλει, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά το κοινωνικό έργο της Επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι των δομών, ο κοινωνικός χαρακτήρας της και να αναδειχθεί το κοινωνικό, ανθρώπινο και πολιτιστικό πρόσωπο της Επιχείρησης

8 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά.παντως οι κυρίες του βοήθεια μια χαρά την κάνανε και σήμερα την βόλτα τους στο παζάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όλη μέρα στο παζάρι είσαι ε;
      Ή άνεργος,ή ψεύτης, ή Δήμος Σταρένιος.
      Θες να σου ψάξουμε καμιά δουλειά; Για τα άλλα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ νά έχω τό γλυψιμο σου

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν ας μας πει ο κύριος Μπάτσης και η συνεργάτιδα τού ποιους στον αριθμό 70 υπαλλήλους θα αξιολογήσει καί αν μπορεί να το κάνει αυτό.Δευτερων ας μας πει ο κύριος λεμονιδης και η σπείρα τού αν στην αναβάθμιση που προτείνει ειναι οι απειλες προς τους απλήρωτους εργαζόμενους και ο τραμπουκισμος του είναι μέσα στην αναβάθμιση τού.οι χωροι εργασίας τα οχήματα καί φασιζουζα συμπεριφορά καθως και οι μεταφράσεις των νόμων που εφαρμόζονται βίαια προς το πρωσοπικο είς βαρος και μονομερούς κατεύθυνσης προς ορισμενο τμήμα όπως το βοηθειβ στο σπίτι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποτέ δεν δούλεψε τοτε κυριε παρουτογλου και μπατση πειτρ αλεύρι!!!!!Ο Μπίνος σας γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνάτε τα νταούλια αρχισαν να βαραίνει από τη ΔΗΚΕΔΑ και θα εξαπλωθούν στο δημο στο εργοτάξιο και στα άλλα τμήματα.Αυτοι στην πολιτική τους ανεπάρκειας πάλι ψάχνουν θύματα γιαυτγι λοιπόν θα αρχίσουν οι καταγγελίες πια στα αλήθεια και θα δούμε τους νομουε καθως και περι συκοφαντικης δυσφιμισης ιδιως από μερικους ερετους που κάναν το λαθος να βγουν σχεδόν απολογιτικα και να καταθεσκατ ότι η επιχείρηση πού εκπροσωπουνε κατά λαθος δεν παρηγαγε ποτε!!!!!Τη λασπη και τον οχετο που εξαπέλυσαν θα τους την επιστρέψει η κοινωνία ..... Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι κυριες που βλεπετε στο παζαρι κανουν ψωνια για τους ηλικιωμενους οταν δεν γνωριζουμε κατι καλο ειναι να μη μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΡΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)