Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Μαθαίνουν ξανά πολιτική αριθμητική στον Δήμο Αλμωπίας

«Φωτιά» έχουν πάρει οι «μαθηματικοί» του συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου  Μπάτση , καθώς μια σειρά άστοχων και άσκοπων ενεργειών
απομακρύνουν οριστικά το ενδεχόμενο μιας ευρείας  συνεργασίας  και θέτουν υπό αμφισβήτηση  την προσωρινή με τον Νίκο Παρούτογλου.
Παράλληλα φοβούνται να μην πάθουν αυτά που έπαθε ο Δήμαρχος Έδεσσας που από τις εκλογές και μετά  συνέχιζε να δείχνει μια  συμπεριφορά αλαζονείας και υπεροψίας  που έσπρωξε σε πλήρη συνεργασία  την αντιπολίτευση που τον ξεπουπούλιασε σε όλα τα νομικά πρόσωπα.
Η αλαζονική και υπεροπτική στάση συνεργατών –υποψηφίων του δημάρχου Αλμωπίας , το « ψιλοδούλεμα» με το πετσόκομα αρμοδιοτήτων  από την Αντιδημαρχία που δόθηκε στον Νίκο Παρούτογλου  , αλλά και το εν ψυχρώ «άδειασμα» του Παράσχου Τσάνταλη στην οικονομική επιτροπή που πρότεινε για την Αντιπροεδρία τον Σάκη Χατζηδημητρίου,  ξαναθολώνουν την κατάσταση. Τουλάχιστον τρεις σύμβουλοι  του Ν.  Παρούτογλου φέρονται τελείως δυσαρεστημένοι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα ακολουθήσουν την γραμμή του συνδυασμού  την ερχόμενη Παρασκευή , αν δεν διασφαλιστούν περισσότερα για τον συνδυασμό  και μάλιστα σημαντικό πόστο στα Λουτρά. 
Από τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου , θεωρείται οριστικό ότι ο Σταύρος  Αναστασιάδης  έχει προσδεθεί  οριστικά στο  Δημαρχιακό άρμα.
 Μάλιστα στενός συνεργάτης του Δημάρχου φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ότι τον έχουν δεμένο πολύ γερά και δεν μπορεί να βγάλει  «κιχ»
Ο ίδιος συνεργάτης , θεωρεί ότι έχουν «δεμένο» και τον Χρήστο Δόντσο  με παρεμβάσεις του κόμματος αλλά και νεοεκλεγέντων βουλευτών .
Συνεπώς η συνεδρίαση της Παρασκευής που περιλαμβάνει  στα θέματα και τον ορισμό διοικήσεων στα διάφορα νομικά πρόσωπα του Δήμου , αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον



Να θυμίσουμε την σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ συμβουλοι 7



Σέλκος Ιωάννης
Νάνου Πολυξένη
Γιάντσης Δημήτριος
Χατζηγιαννίδης Χρήστος
Βέσκος Δημήτριος
Λιούγας Δημήτριος
Κετικίδης Ιωάννης 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Χατζηδημητρίου Αθανάσιος
Αμπάρη Γεωργία
Προκοπίδης Ευάγγελος
Τσαρκνιάς Πέτρος
Αναστασιάδης Σταύρος
Μήνου Χρήστος
Παλίκογλου Αικατερίνη
Ασβεστόπουλος Δημήτριος


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Δ. ΜΠΙΝΟΥ --6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Μπίνος Δημήτριος-
Γεωργίου Χρήστος
Δόντσος Χρήστος
Μπίνας Ιωάννης
Αβραμίκας Στέφανος
Νιβουρλής  Χρήστος 


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ - σύμβουλοι 6


Παρούτογλου Νικόλαος
Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Μήντσης Νικόλαος
Λαζάρου - Παπαδοπούλου Σταυρούλα
Τσάνταλης Παρασκευάς
Λεμονίδης Γεώργιος



6 σχόλια:

  1. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ (ΘΕΤΙΚΕΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ) , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ * ΜΕΓΑΛΗ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ
    ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ
    ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λουτρά είναι του Λουτρακίου όχι της Αλμωπίας να μην το ξεχνάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό Λουτράκι ανήκει στο Δήμο Αλμωπίας μην το ξεχνάμε

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω ρε φήλε , το έχει καψει πια. Χώνει τη μούρη της παντού. Εντομεταξυ οι υπαληλοι στο δημο τη γραφουν κανονικα. Σημερα ολες οι κυριες στο παζαρι. Αυτη ασχολειτε μα τα ταξηδια του μπινου. Τελειος καμενη μιλαμε. Αντι να βαλει μια ταξη στις υπηρεσιες που εχουν γεμισει προισταμενους που δεν καμνουν τιποτε. 70 υπαληλοι 36 προισταμενοι. Αντι αυτα να κοιταξει πρωτα αυτη πεταει αητο.

      Διαγραφή

(3)