Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τι έλεγε ο Μητσοτάκης 13 ημέρες πριν τις εκλογές για τον διορισμό των διοικητών των νοσοκομείων; (video)

Μητσοτάκης«Τι προτιμάει ο κόσμος να έχουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα αξιολογούνται;»







Στη δημοσιότητα δόθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Οι διορισμοί έγιναν μετά από εξέταση των βιογραφικών τους από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, η οποία διήρκησε περισσότερο από έναν μήνα.
Αν κάνει κανείς αναζήτηση των ονομάτων αυτών στο google θα παρατηρήσει ότι αρκετοί/ές είχαν ή έχουν σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς πρόκειται για μέλη της ΟΝΝΕΔ, πρώην δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, πρόεδροι ΝΟΔΕ, διευθυντές πολιτικών γραφείων στελεχών της ΝΔ και φίλων στελεχών της ΝΔ.
Κι όλα αυτά ενώ 13 μέρες πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε: «Τι προτιμάει ο κόσμος να έχουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα αξιολογούνται;».

Πηγή:altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Καλα εκανε ο πρωθυπουργος μας ρε ζωα. Ειναι μαγκας και σας δουλεψε. Τωρα τα νοσοκομεια θα τα διοικουν αποστρατοι καραβαναδες-τεμπελχαναδες.
    Αυτα που ξερατε, ξεχαστε τα.
    Θα αρρωσταινετε οποτε σας επιτρεπουμε εμεις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα απογίνουν όλοι αυτοί που περιμένουν να ζήσουν από το κόμα; Θα πεθάνουν από ασιτία; Όχι βέβαια! Τα γραμμάτια εξοφλούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)