Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ετοιμάζουν δημαρχιακά κουστούμια κάποιοι στην Αλμωπία





Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Δήμο  Αλμωπίας.
Απίστευτα και ασύλληπτα αν έχουν έστω και την παραμικρή βάση αλήθειας. Πρόσωπο που  γνωρίζει  πολύ καλά την παράταξη του Δημάρχου , υποστηρίζει ότι κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους   με ατοπήματα του δημάρχου ( μπορεί να βάζουν και το χεράκι τους) . Ετοιμάζουν δε και…δημαρχιακά κουστούμια , εκτιμώντας ότι αν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης  το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού  του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση με την Μελίτα Χισκάκη στην οποία εκχωρεί τα πάντα, τότε ο Δήμαρχος βρίσκεται πολύ κοντά στην έκπτωση  από το αξίωμά του. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για μεγάλο χρονικό διάστημα να τον αναπληρώσει . Το ίδιο πρόσωπο υποστηρίζει ότι κάποιοι πολύ κοντά στον Δήμαρχο δεν φρόντισαν να τον προστατεύσουν , ζητώντας  μεγαλύτερη νομική  διερεύνηση. Σύντομα θα φανεί αν όλα όσα υποστηρίζονται έχουν κάποια βάση ή είναι απλές … μυθοπλασίες.

5 σχόλια:

  1. Να δω Βέσκο Δήμαρχο και ας π....ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πλέον καθαρά θέμα της δικαιοσύνης . Ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα θα έπρεπε ήδη να ερευνήσει το θέμα και να αποκαταστήσει την αλήθεια . Η είναι νόμιμο το ιδιωτικό συμφωνιτικό η αν είναι λάθος, κινεί την διαδικασία έκπτωσης του δημάρχου, επαναφέρει την κανονικότητα. Αυτές οι εκχωρήσεις δεν υπάρχουν ούτε στις ανεξάρτητες φυλές της ζούγκλας.Αυτοί που το σκέφτηκαν και το σύνταξαν έχουν υψηλό αεικιου (δεν ξέρω πως γράφετε στα Αγγλικά) , είναι υπερβολικά ραδιούργοι , με τεράστια προσόντα (δίκιο είχε ο Μπάτσης που αναγνώρησε τις γνώσεις της κυρίας και μάλιστα το υπερηφανεύετε). Δήμαρχε αν πιστεύεις στις ικανότητες της κυρίας να την πάρεις στην επιχείρησή σου όπου πάλι μπορεί αφιλοκερδώς να σου προσφέρει υπηρεσίες.Οι υπηρεσίες και ο Δήμος έχουν κώδικες , νόμους μέσω των οποίων πρέπει να πορεύεσε και να διοικείς. Έχω 2 πτυχία, ένα μεταπτυχιακό , ένα διδακτορικό στο marketing καθώς επίσης γνωρίζω 3 ξένες γλώσες. Είμαι παρέα (4) τεσσάρων ατόμων με παρόμοιες περγαμηνές οι οποίοι σου προτείνουμε να κάνουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό παραχωρόντας μας την διοίκηση των λουτρών αφιλοκερδώς και εμείς θα σου διπλασιάσουμε τα κέρδη :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν ο Βέσκος με τοση εμπειρια, να αφησε αυτο το χαρτι να δημιουργηθει και πολύ περισσοτερο να κυκλοφορήσει;Είδατε με ποση λαχταρα προκαλουσε τον Μπινο να καταγγειλει την νομιμοτητα του εγγραφου;Και όταν ο κ. Χατζηδημητριου κατηγγειλε θεματα νομιμοτητας του εγγραφου...δεν ειπε τιποτα! Εχει μυριστεί ευκαιρία ανατροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια ταπεινή άποψηθα εκφράσω: άντε και μου ζητάνε εμένα τον Χ να εκλεγώ Δήμαρχος,και είναι σίγουρο ότι θα εκλεγώ, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατέβω? Δεν πρέπει να έχω αυτοκριτική να πω :-Ε όχι ρε παιδια! Για δήμαρχος δεν κάνω.Μπορεί να με θέλουν οι πολλοί ,αλλά ο Δήμαρχος πρέπει να είναι κάποιος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)