Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τελειώνουν την Μελίτα από τον Δήμο Αλμωπίας;





Ζήτημα χρόνου θεωρείται πλέον η παραμονή της Μελίτας Χισκάκη στο Δημαρχείο Αλμωπίας. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας , κατά παράβαση , όπως όλα δείχνουν ,
όλης της κείμενης νομοθεσίας ,έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Δήμαρχο. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Μπίνου, ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι το συμφωνητικό είναι γνήσιο, έχει υπογραφεί από τις δύο πλευρές και ότι έχει πάρει πρωτόκολλο,
 Στην συνέχεια ο Δ. Μπίνος ζήτησε να το πληροφορηθεί  τον αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς να έχει λάβει κάτι ακόμα , σύμφωνα με όσα υποστηρίζει.
Πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά χρονικά είχε χαρακτηρίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό ο Σάκης          Χατζηδημητρίου, ζητώντας παράλληλα από τον Δήμαρχο να το πάρει πίσω. Ταυτόχρονα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο αλλά με την νομιμότητα
Το θέμα ταλανίζει και την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου , εταίρο στην συνδιοίκηση του Δήμου. Ο Ν, Παρούτογλου δήλωσε πλήρη άγνοια στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ σύμφωνα με όσα γράφει ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη σε αυτόν , απασχόλησε τον συνδυασμό σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης , ενώ ο ίδιος πρόκειται  να τοποθετηθεί δημόσια  σύντομα , σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι η λήξη της συνεργασίας της Μελίτας Χισκάκη  και Δημάρχου με το  συγκεκριμένο συμφωνητικό , θεωρείται πλέον βέβαιο. Εκείνο που αναζητείται  είναι  η  φόρμουλα    για  να μην το χρεωθεί ως πολιτική  ήττα. Στην παράταξη  του Δημάρχου αντιλαμβάνονται ότι δεν ήταν και ότι καλύτερο αυτό που έγινε. Κυρίως δε για το γεγονός ότι η Μ. Χισκάκη μπορεί να συνεισφέρει  και είναι χρήσιμη η παρουσία της. Οι νόμοι βέβαια είναι σαφέστατοι και αν ο δήμαρχος την θέλει ως συνεργάτη , αρέσει δεν αρέσει στην αντιπολίτευση , μπορεί να την κάνει εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία. Από την άλλη πλευρά  αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι  δεν αποκλείεται να τραβήξει πολύ μακριά η βαλίτσα , διότι όπως υποστηρίζουν η Μ. Χισκάκη παρανόμως είχε πρόσβαση σε ευαίσθητα   προσωπικά δεδομένα.
 Το θέμα εν πάσει περιπτώσει αναμένεται να έχει ακόμα  πολλές προεκτάσεις και  ρωγμές.

8 σχόλια:

  1. Άσχετα από το συγκεκριμένο θέμα, η εκλογή του Μπάτση -και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά- αποτελεί την επιτομή του θριάμβου(όχι της μετριότητας που λένε συνήθως) αλλά του πάτου του βαρελιού. Και άσχετα από τις άλλες επιλογές που είχε το εκλογικό σώμα και μπορεί κανείς άνετα να συμφωνήσει ότι δεν ήταν λαμπρές.
    Δεν είναι όμως ούτε παράδοξο, ούτε απρόσμενο, ούτε υπερφυσικό.
    Είναι απολύτως φυσική συνέχεια αυτού που έχουμε εξελιχθεί ως χώρα γενικότερα και ως τοπική κοινωνία ειδικότερα.
    Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν ραγδαία.
    Από κάτω φουσκώνει ένας οχετός που είναι η μετεξέλιξη της κοινωνίας.
    Και ψάχνει την έκφρασή της σε ακόμα πιο απίθανες καταστάσεις.
    Θα τρυπήσει και ο πάτος του βαρελιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποια είναι μωρέ Πέτρο η χισκακη που τόσο πια ασχολούμαστε!αν ο Μπάτσης δεν έχει μυαλό τι καθόμαστε και συζητάμε.και οι δύο είναι ανίκανοι,ο τόπος θα τη πλήρωση Πέτρο με τις επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως αν είχα εκθέσει τόσο ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο (γιατί μη γελιέστε αυτη του ετοίμασε το χαρτί που υπόγραψε ο αφελής), θα είχα παραιτηθεί για να τον διευκολύνω. Τι κάθεται και περιφέρεται ακόμη εκεί γύρω δεν το καταλαβαίνω. Καλά αυτός δεν μπορεί να τη διώξει, από ένα κακώς εννοούμενο φιλοτιμο. Αυτή τσίπα δεν έχει; Θα περιμένει να την διώξουν κακήν κακώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; 400 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μπάτση τι της χρωστας τοσο πολυ και ανεχαισε τετιους εξευτελισμους. Αν σε συμβουλεψε αυτη αυτες τις βλακιες διωξτην απο εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΧΙΤΣΚΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΙΟΥΤΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΕΙ; ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι τώρα να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τον Μπάτση; Κρύφτηκε από το φόβο της πίσω από κλειστές πόρτες και κόπηκε η λαλίστατη φωνούλα της από τα ΜΜΕ. Μόνο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτή η σιωπή τόσες μέρες: ΕΝΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ.

      Διαγραφή

(3)