Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣΟφειλόμενη απάντηση ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ στους σπεκουλαδόρους του δρόμου Χαλκηδόνας Έδεσσας
«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ»!


 
Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες μιας σπέκουλας – με μεγάλες δόσεις ανακριβειών αλλά και κακεντρέχειας – γύρω από το θέμα του μεγάλου έργου για το Νομό μας, του οδικού άξονα Χαλκηδόνας – Έδεσσας.
Και ποιοι είναι αυτοί που ¨ενορχηστρώνουν¨ αυτή τη σπέκουλα;
Είναι ακριβώς αυτοί που έχουν την τεράστια ευθύνη που αυτό το έργο-ανάσα δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί! Είναι εκείνοι που… δικαιολογούσαν την υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων με το απίστευτο ¨επιχείρημα¨ ότι «αυτά συμβαίνουν» και ότι «υπάρχει το Πρόγραμμα Προσπελασιμότητας με κονδύλια ενός δις ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου», αλλά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε… ούτε ένα ευρώ!
Είναι ακόμη και εκείνοι που έλεγαν ότι «θα εντάξουν το έργο στο νέο ΕΣΠΑ». Και όλοι γνωρίζουμε πού το… ¨ενέταξαν¨!
Είναι αυτοί που αρνήθηκαν να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας, στην απαίτηση να μας επιστραφούν αυθωρεί και παραχρήμα τα 120 εκατομμύρια που μας έκλεψαν!
Είναι αυτοί που κατάπιαν τη γλώσσα τους, όταν ο κύριος Σπίρτζης, αρμόδιος Υπουργός Υποδομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που επι 4,5 χρόνια, όχι μόνον δήλωνε… αναρμόδιος να απαντήσει σε γραπτές Ερωτήσεις του Καρασμάνη, αλλά και δεν εμφανιζόταν στη Βουλή για να απαντήσει σε Επίκαιρες Ερωτήσεις του!
Είναι επίσης αυτοί που την περίοδο 2010-2012, παρακολουθούσαν άλαλοι ως απλοί θεατές το γαϊτανάκι των σκόπιμων κωλυσιεργιών της τότε ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών! Χωρίς να αρθρώσουν μια λέξη στον προφανή και απροκάλυπτο στόχο να καθυστερήσουν την κατασκευή του μεγάλου οδικού άξονα και να υφαρπάξουν τη χρηματοδότησή του! Όταν το έργο, κατά το τμήμα Χαλκηδόνας – Μελίσσι θα έπρεπε να έχει προκηρυχθεί στα τέλη του 2010, και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα, να έχει δημοπρατηθεί στα μέσα του 2011, με πιστώσεις του 2009 από τον τότε Υπουργό Γιώργο Σουφλιά!
Είναι άλλωστε γνωστό, ότι για όλα αυτά, υπάρχουν τριάντα (30) αδιάψευστα ντοκουμέντα, έγγραφα που τα αποδεικνύουν.
Στο ¨δια ταύτα¨:
Υπάρχει η δέσμευση – για ακόμη μια φορά – του Πρωθυπουργού προ ημερών σε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ότι το μεγάλο αυτό έργο αποτελεί για την Κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα και θα υλοποιηθεί.
Και, ακόμη, ας είναι βέβαιοι οι σπεκουλαδόροι ότι, ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις… Και για ακόμη μια φορά διαβεβαιώνει τους συμπολίτες μας ότι δεν πρόκειται να κάνει ¨ούτε βήμα πίσω¨, μέχρι αυτό το μεγάλο έργο να μπει στο δρόμο της υλοποίησης.
Το επιτάσσουν και η Ηθική και το Δίκαιο!

4 σχόλια:

  1. τι να μας πει ο παππους, κανανε καπου 10 χιλιομετρα απο παραλιμνη εως χαλκηδόνα και κανανε 2 ισοπεδες διασταυρωσεις με φανάρια, ναι με ηλιθια φαναρια, οπου σε πιάνει το κοκκινο και περιμενεις σαν ηλίθιος και δεν περνάει κανενας απο την καθετη διασταυρωση, αυτά ειναι τα έργα σας, σαν τα μουτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια λεκτικη παρατηρηση
    δεν λέμε "ΧΡΩΤΑΣΤΑΓΑΝΕ" ουτε τραγουδάγαμε ουτε πηδάγαμε
    το ορθό είναι χρωστούσαμε , τραγουδουσαμε πηδούσαμε

    έτσι μια διορθωση για να μην βιαζουμε την ελληνικη γλωσσα

    ακου χρωσταγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκι κανει μπαμ η εμπάθεια Σου. Διάβασε το λινκ ,για να μην το επαναλαβεις.
    https://www.google.com/search?q=%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B5&oq=%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B5&aqs=chrome..69i57j69i61l3.24110j0j4&client=ms-android-tmobile-gr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.54, τι λίνγκ και κουραφέξαλα, το λαμόγιο, είναι ηλίθιο το ομολογεί, κάνει και τον ξερόλα, ντεμέκ ξέρει γραμματική, η λέξη έτσι γράφετε, χρωστάγανε, και έτσι την λένε όλοι την παροιμία" εκεί που μάς χρωστάγανε..."είναι το ίδιο το λαμόγιο που γράφει για τον δρόμο Παραλίμνη, όλοι ξέρουν ότι ο δρόμος αυτός είναι έργο πριν το 96, χαράχτηκε επί ΠΑΣΟΚ, όπως και το κομμάτι Μελίσσι - Μαυροβούνι. Οι παρακάμψεις Χαλκηδόνα- Γιαννιτσά και Μαυροβούνι-Έδεσσα είναι της Ν.Δ. 4 λωρίδες είναι οι μελέτες ,με εξασφαλισμένα τα χρήματα, τα οποία κάποια λαμόγια σαν και σένα τα πήγανε αλλού. ΤΑ ίδια, λαμόγιο, έλεγες και προεκλογικά, είδες ο παππούς που σας έστειλε. Θα τον φας στην μάπα κάνα δύο, τρείς τετραετίες ακόμα. Να έχεις αντοχή να γράφεις από σάιτ σε σάιτ λαμόγιο. όπως κάνεις πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)