Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Πόσες φορές υπογράφηκε η αυλή του 2 ΔΣ Αριδαίας;




 Πριν λίγες μέρες ο Δήμος Αλμωπίας έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου:







ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αριδαία 18/12/2019

Θέμα: Υπογραφή συμβολαίων τακτοποίησης δημοτικής περιουσίας


Ο Δήμος Αλμωπίας σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο τακτοποίησης της δημοτικής περιουσίας με το ελληνικό δημόσιο στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας. Το θέμα της αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου έφτασε στο τέλος του. Έγινε το αυτονόητο κι ένα ουσιαστικό θέμα που εκκρεμούσε από το 2012, επιλύθηκε οριστικά. Τις υπογραφές για την τακτοποίηση των ακινήτων έβαλαν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου Στέφανος Πούλιος και η αρμόδια συμβολαιογράφος Καλλιόπη Βαγιανού. Στην διαδικασία υπογραφής παραστάθηκαν από την πλευρά του Δήμου, ο νομικός σύμβουλος του δημάρχου Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης κι από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου, η δικηγόρος Αργυρώ Ιακωβάκη. Ακόμη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτριος Γιάντσης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πολυξένη Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ιωάννης Κετικίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Σέλκος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιαννίδης, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αριδαίας – Υδραίας, ο διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολείου Χρήστος Νάτσκος, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου και οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Αλμωπίας.
Στη σύντομη εισήγηση της, η συμβολαιογράφος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με το προς υπογραφή συμβόλαιο και τις ενέργειες που έγιναν πριν από αυτό. Μετά τις υπογραφές του συμβολαίου, οι υπογράφοντες ευχήθηκαν τη σύντομη ολοκλήρωση του έργου και την αλλαγή νοοτροπίας ως προς την αντιμετώπιση της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας κυρίως από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Δήμου, ώστε στο εγγύς μέλλον, να δημιουργούνται ουσιαστικά έργα προς όφελος των πολιτών.



   Για το ίδιο θέμα είχε εκδοθεί το 2018 το εξής δελτίο τύπου


20 Φεβρουαρίου 2018 ·

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Υπογράφηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2018 το συμβόλαιο για την ανταλλαγή των οικοπέδων του Δήμου Αλμωπίας με τους ιδιώτες, που θα διευκολύνει την κατασκευή του νέου χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής, που θα δημιουργηθεί μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

 

Ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργεί και σαν αυλή του σχολείου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα του μικρού αύλειου χώρου που υπάρχει από την κατασκευή του.
Όπως έχει ανακοινωθεί, η μελέτη περιλαμβάνει περίφραξη του χώρου, κατασκευή γηπέδων αθλοπαιδιών, χώρο πρασίνου και υπαίθρια όργανα γυμναστικής. Θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο καλοθοσφαίρισης (μπάσκετ), γήπεδο βόλεϊ και μπάντμιντον και γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Με την υπογραφή της ανταλλαγής των οικοπέδων, που ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια και αγώνα, προχωρά πλέον αυτό το σημαντικό έργο για την πόλη της Αριδαίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και την Τεχνική μας Υπηρεσία, για τη σημαντική προσπάθεια που έφερε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον προχωράμε στην υλοποίηση και στόχος μας είναι την επόμενη σχολική χρονιά –καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα παιδιά μας να έχουν έναν υπερσύγχρονο χώρο παιχνιδιού και αναψυχής».





2 σχόλια:

  1. Αχ... Ρε... Καπρινίδου γέρασες και εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι που ο νέος δήμαρχος τα λύνει όλα με τους παντογνωστες συμβουλους του, όλα μόνοι τους, χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα από κανέναν πρώην αιρετό και από καμία ενέργεια καμίας υπηρεσίας πιο πριν από αυτούς. Αλλά ο κοσμάκης το τρώει το σανό του!!! Εκεί ποντάρουν και οι νυν και οι πριν και οι επόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)