Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Χαμηλότερες τιμές στα δεδομένα ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

δεδομένα data εταιρίες κινητήςΑναλυτικά τα νέα πακέτα των παρόχων:
Τα νέα πακέτα δεδομένων και τις τιμές τους παρουσίασαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Vodafone
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα πακέτα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα.
Τα νέα, μηνιαία πακέτα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μίας εβδομάδας και τριών ημερών αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς.
Με τα νέα πακέτα της Vodafone όλοι οι πελάτες συμβολαίου μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση Data, με κόστος που ξεκινά από τα 30 σεντς και φτάνει το 1 ευρώ ανά Gigabyte.
Επιπλέον, μέσα από το My Vodafone App, η Vodafone τριπλασιάζει τα data στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους.

Wind
«Οι συνδρομητές της Wind μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.
Η μείωση της τιμής θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Cosmote
Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της, ανακοίνωσε η Cosmote.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η Cosmote από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ».
Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My Cosmote ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote και «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».
Επιπλέον, η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής Cosmote Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές. Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας Cosmote Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop.

Πηγή:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)