Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας στον ηλεκτρισμό














ΣΕΜΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ



Οι εφαρμογή των σύγχρονων  τεχνολογιών στις ηλεκτρικές λειτουργίες  ήταν το θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε για τους ηλεκτρολόγους της Αλμωπίας  η Βιομηχανία κατασκευής πινάκων και ηλεκτρικών εφαρμογών Πασχαλίδης την Κυριακή . Ο Γιάννης Πασχαλίδης  και ο  γιος του  Γιώργος παρουσίασαν και ενημέρωσαν τους ηλεκτρολόγους για τις νέες δυνατότητες  που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία. Ακόμα παρουσίασαν   και την τεχνολογία που δίνει οριστική λύση στην άρδευση για τους Δήμους  με την χρήση  προπληρωμένης κάρτας, Ταυτόχρονα λύνει και τις όποιες αμφισβητήσεις  όσον αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. 







 



 



 

 

















5 σχόλια:

  1. Ο Γιωργάκης ειναι έτη μπροστά απο πολλούς,πανελλαδικης εμβελειας αυτοματιστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε Δεμεσώρη και εμάς του αγρότες μας ενδιαφέρει το σύστημα ,ενυμερόστε μας ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Δεμεσωρη και Πασχαλιδη θελουμε να μας δειξης πως θα ποτιζω με καρτα για να γλιτωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιχείρηση των Γιάννη και του γιού του Γιώργου Πασχαλίδη ξεπερνά τα τοπικά όρια και συμβάλει στην αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους. Ιδιαίτερα η στροφή τους τα τελευταία χρόνια στην κατασκευή πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης και στις εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αρχίζει και έχει πανελλαδική απήχηση.
    Συγχαρητήρια και στην πρωτοβουλία του Γιώργου Δεμεσώρη και του συλλόγου ηλεκτρολόγων να ενημερώνονται, να επιμορφώνονται συνεχώς αλλά και να αναδεικνύουν τις τοπικές πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)