Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.


 
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει την κατάργηση όλων των έργων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ο δήμαρχος Αλμωπίας , ανακοινώνει ότι εξασφάλισε κονδύλια από το πρόγραμμα


Η ανακοίνωση. 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης,. Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχε  και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας, Δημήτριος Βέσκος. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητήθηκαν οι αλλαγές στον εκλογικό σύστημα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Ακόμη εξασφαλίστηκαν οι πόροι για τα εξής:

1) Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ύψους 904,950,00 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ύψους 868,000,00 + Υποέργο 2. Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες 36,950,00)

2) Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας 77,441,00 € «
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ανακατασκευή γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα 125,244,96 €)

Τέλος, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Υφυπουργό, ο οποίος ανταπέδωσε ευχόμενος καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή.

3 σχόλια:

  1. Ποιος κορόιδεψε ποιον;Ο Λιβάνιος τον Μπάτση ή ο Μπάτσης εμάς; Εφόσον η κυβέρνηση κατέργησε το πρόγραμμα Φιλόδημος...άρα δεν υπάρχουν χρήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..με παλιά ημερομηνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υφυπουργός τον κάλεσε για να πάρει την γνώμη του για τις αλλαγές στον εκλογικό σύστημα που αφορούν την αυτοδιοίκηση. Αυτός είναι ο λόγος της συνάντησης. Μετράει η γνώμη του Χρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)