Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΞΕΞΑΣΠΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Με νίκη εκτός έδρας τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο το παιδικό τμήμα basketball
του «Μ. Αλεξάνδρου - Ξέξασπρο» Γιαννιτσών για την συνέχεια του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Κυριακή 02/02/2020 στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα του «Αετού» με σκορ 72-50.
Η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς να μπορεί επιθετικά να βρει ρυθμό φτάνοντας έτσι στο τέλος του δεκαλέπτου στο ισόπαλο σκορ 11-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών άνοιξε τον αιφνιδιασμό της επιθετικά και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με σκορ 25-38.
Με τον ίδιο τρόπο κύλισαν αγωνιστικά και τα άλλα δυο δεκάλεπτα του παιχνιδιού φτάνοντας στο τέλος η ομάδα του «Μέγα» να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 50-72.
 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παιδιά μας για την σημερινή τους νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε την διαφορά. Αμυντικά σήμερα ήμασταν καλοί μόνο κατά μικρά διαστήματα. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.
Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και την ομάδα του «Αετού» για την σημερινή τους απόδοση.»

Τα δεκάλεπτα: Α:11-11 Β:27-38 Γ:36-48 Δ:50-72

Διαιτητές : Καρυπίδης Ι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής)Παπαδόπουλος Κ., Υγειονομάκης Κ,. Στάχταρης Γ., Χατζηαντωνίου Μ., Βένος Μ., Βένος Π.,  , Χαραμής Σ., Μιτσάγκας Π, Πετκόπουλος Β., Δημητριάδης Δ., Καρυπίδης Κ.,Παπαβέντσης Ν.

«Αετός» Κιλκίς: (Κόγιας Θ.) Χειμωνίδης Δ., Γκιουλέκας Α., Στράντζαλης Σ., Ασιγκίδης Α., Παπαθεοδώρου Δ., Μελανί Γ., Γιάννογλου Π., Δέγγερης Θ., Αμοιρίδης Π., Κουτουκάκης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)