Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Υπομονή και συμπαράσταση


 
Σωματείο Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας








  Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια. Ο ιός COVID 19 απαιτεί τη συνεργασία όλων μας σε όλα τα επίπεδα και πλήρη προσήλωση στα μέτρα που έχουν  εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παρακαλούμε ΄΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ΄΄. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους γείτονες μας και διευκολύνουμε την εργασία – λειτούργημα των εργαζομένων στο κέντρο υγείας.
Στα πλαίσια αυτού του αγώνα και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν στο κέντρο υγείας προτρέπουμε την τοπική κοινωνία, από τους τοπικούς άρχοντες έως και τον απλό πολίτη, να συμβάλλουν με όσες δυνάμεις μπορούν στη θωράκιση της ασφάλειας μας (μάσκες, γάντια, στολές και άλλα μέτρα ατομικής προστασίας).
Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτήν την πανδημία.
Σας χρειαζόμαστε όσο μας χρειάζεστε κι εσείς.
Υπομονή και όχι πανικός ο καλύτερος σύμβουλος.



                                                                               Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

2 σχόλια:

  1. Καλά είμαστε σοβαροί;ζητάτε από τον απλό πολίτη,να σας χορήγηση ιατρικό υλικό και δεν ζητάτε από την κυβέρνηση,που χαρίζει εκατομμύρια ευρώ σε διαφημίσεις σε ΜΜΕ,αναστολή δόσεων για ένα χρόνο στους καναλάρχες κ.λ.π.Σας παρακαλώ,αποσύρετε πάραυτα την ανακοίνωση,γιατί εκθετετε την κυβέρνηση,που μας διαβεβαιώνει,ότι υπάρχει επάρκεια ιατρικού υλικού και εξοπλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O.ipurgos.igias.mipos.ine.o.polakis.


    🤩🤩🤩🤩🤩🤩

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)