Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ερημώνουν και άλλο την Αλμωπία


         Μείωση υπαλλήλων στο ΕΦΚΑ/ΙΚΑ Αριδαίας



 Η απαξίωση της Αλμωπίας συνεχίζεται και μάλιστα με ωμό τρόπο. Θύμα αυτή την φορά η μείωση υπαλλήλων    στο ΕΦΚΑ/ΙΚΑ Αριδαίας
Τα ο γεγονός δεν άφησε  να περάσει απαρατήρητο και η ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας που προς τιμήν της παίρνει δημόσια θέση ενώ απέστειλε  σχετική επιστολή στους υπεύθυνους.
 Να αναθεωρήσει τις σκέψεις της  κάλεσε την πολιτεία ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος που ρωτήθηκε σχετικά. "Μπράβο στην ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας για τα αντανακλαστικά της. Νομίζω ότι το ίδιο θα πράξει ο Δήμαρχος και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο. Επίσης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι βουλευτές του νομού . Φτάνει πια η αφαίμαξη της Αλμωπίας",τόνισε

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από υπαλλήλους του ΕΦΚΑ/ ΙΚΑ Αριδαίας, μας γνωστοποιήθηκε ότι επίκειται μετακόμιση σημαντικού μέρους του δυναμικού στην αντίστοιχη υπηρεσία της Έδεσσας.
Δηλώνουμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μας βρίσκει αντίθετους ειδικά στην περίπτωση που αυτό θα οδηγήσει σε σταδιακή αποχώρηση της υπηρεσίας από την Αριδαία. Σας θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Ήδη η Αλμωπία στερείται πολλών υπηρεσιών όπως ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κά.
Μια περιοχή με περισσότερο πληθυσμό από τις γειτονικές επαρχίες, δικαιούται να εξυπηρετείται ισότιμα και με την ίδια ποσότητα υπαλλήλων.
Σε αυτήν μας την προσπάθεια θεωρούμε ότι κανένας πολίτης από όποια ιδεολογία και αν προέρχεται δεν θα βρεθεί απέναντι ενώ οι Βουλευτές μας θα είναι μαζί μας όπως έχουν αποδείξει έμπρακτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ της Δημ.Το Αλμωπίας
Γιώργος Τζάτσης

13 σχόλια:

  1. Α πα πα πα πααααααααααα
    Τι σκληράδα είναι αυτή που βγάζουν τα γίδια της Νουδούλας!
    Δεν έχουν αφήσει καλσόν για καλσόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κούλαρε! Σκίστους! Γουστάρουνε τρελά μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε και τι έγινε; Σημασία έχει ότι καταργήθηκε η συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς αφήνουν και το Κέντρο Υγείας.
    Περιττά έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δηλώνουμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μας βρίσκει αντίθετους..."
    Ρε αυτοί είναι ψυχάκες! Γυαλίζει το μάτι τους!
    Τι αιμοβόροι είναι!
    Όλοι στην Πλατεία του ΪΚΑ ξεβράκωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζατζη φτανει πια η υποκρισία σου!! Πριν 20 ημέρες ο Αφέντης σου ο Σταμενιτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από την διοίκηση του ΙΚΑ να αυξηθεί το προσωπικό του ΙΚΑ της Έδεσσας, γιατι μεταφέρονται η έκδοση των συντάξεων στην Έδεσσα. Όπως και για τα Γιαννιτσά ζήτησε , Για την αριδαια όχι μόνο δεν ζήτησε αλλα η πρόταση πού έκανε ηταν σε βάρος της Αλμωπίας.Τζατζη τότε γιατί δεν αντεδρασες; Γιατί το εκανες γαργάρα; Γιατί το εκρυψες; Ντροπή σου Ρε Τζατζη. Α, τότε πετουσες Αετό!! Ξαφνικά ξύπνησες!!.Αυτήν την υποκρισία σου και το όψιμο ενδιαφέρον σου και τις ψευτιές σου στους ομοϊους σου,όχι στους νοήμονες .Παρακαλώ να περάσει δεν βρίζω , εκφράζω την αγανάκτηση μας. Αν υπάρχει έστω και ένας απο την ΔΗΜΤΟ που έχει απιδια και νομίζει ότι δεν λέω την αλήθεια να βγει και να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε είσαι τρελός ρε; Έχεις χαζεψει τελείως;Πάλι σχολιάζεις μόνος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΙΚΑ ( νυν ΕΦΚΑ) στην Αριδαία ήταν στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου να κλείσει. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με διαδοχικές παρεμβάσεις μου ενέταξε το τμήμα του ΕΦΚΑ στην Αριδαία στο νέο οργανόγραμμα του
    το οποίο ήδη εφαρμόζεται.Οσον αφορά τις φήμες για αποδυναμωση και πιθανά κλείσιμο του ας σκεφτούν οι Αλμωπιεις τι Κόμματα ψηφίζουν και ας ψηφίζουν συνεχώς βουλευτές από τα Γιαννιτσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνατε και εσείς ότι και η κυρία Τζάκρη από το ένα κόμμα στο αλλο,άλλωστε όλοι είστε φιλαράκια.

      Διαγραφή
  9. Κύριε Σηφάκη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το είχε στον αυτόματο πιλότο για κλείσιμο,για αυτό πρίν τις εκλογές κάνατε , -εσείς πού είστε απο την Αλμωπία - ρουσφετολογικές αποσπάσεις σε Έδεσσα και Γιαννιτσά . Μήπως θελετε να πω ονόματα; Αυτά να τα λέτε σε αυτούς που δεν ξέρουν.Ενας ηταν που στήριξε το ΙΚΑ Αριδαίας και δεν ήταν απο την αριδαια... και δεν ηταν του Κόμματος σας.Ενω εσεις το αποδυναμωσατε.Αν με προκαλέσετε θα πω ονόματα.
    Εργαζόμενος στο ΙΚΑ Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με πολλές προσωπικές μου ενέργειες ( που και εσείς ξέρετε αφού λέτε ότι είστε εργαζόμενος εκεί) κράτησε το ΕΦΚΑ Αριδαιας στο νέο οργανόγραμμα που εφαρμόζεται ( αν δεν το αλλάξουν οι σημερινοί). Ο εξορθολογισμός του αριθμού των εργαζομένων ( καθόσον 16 πράγματι δεν χρειάζονται) καθόλου δεν αλλάζει την ουσία. Η ΝΔ έκλεισε τις υπηρεσίες στην Αριδαια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκλεισε καμια, διατήρησε στο νέο οργανόγραμμα τον ΕΦΚΑ και τώρα η ΝΔ σκέφτεται να το κλείσει και αυτό...

      Διαγραφή
  10. Κύριε Σηφάκη εμμέσως πλην σαφώς ομολογείται ότι την πόρτα της αποδυνάμωσης του υποκαταστήματος- που το κανατε τμήμα- την ανοίξατε εσείς πρωτος διάπλατα και τώρα έρχονται οι άλλοι και το εκμεταλλεύονται.
    Ένας,όπως σας είπα ,είναι, που το αναβάθμισε και δεν είναι από την Αλμωπία.
    Μας στενοχωρεί που μένει Τώρα αδρανής και δεν μιλαει και αφήνει άλλους με ανουσιες ερωτήσεις να λύσουν το πρόβλημα,ενώ ξέρει ότι μόνο με δυναμικές παρεμβάσεις,όπως έχει κάνει τις άλλες φορές .
    Η ευθύνη τον βαρύνει και ας το παίζει πόντιος Πιλάτος.
    Εσεις κυριε Σηφακη απλα δεν κάνατε τίποτα παρά μόνο ρουσφέτια,σε βάρος της λειτουργίας του.
    Μην χρειαστεί και πω περισσότερα....Θα πάρει η μπάλα και τον άλλον που πήγε στον ΕΦΚΑ....Ξέρουμε πολλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ποιους συμπαραστάτες βουλευτές μιλάτε;
    Πιο κάτω εργαζόμενος καταγγέλλει τους βουλευτές.
    Για μεν το Σηφακη οτι άνοιξε την πόρτα της αποδυνάμωσης του υποκαταστήματος με τα ρουσφέτια του.
    Τον Βασιλειάδη οτι με ανούσιες ανευρες ερωτήσεις δεν λύνεται το πρόβλημα,που ακούστηκε κυβερνητικός βουλευτης για τέτοιο θέμα να κάνει ερωτήσεις.
    Τον Σταμενιτη ότι παίζει παιχνίδια σε βάρος της Αλμωπίας με τις προτάσεις που έκανε για αναβάθμιση των καταστημάτων ΙΚΑ εδεσσας και Γιαννιτσών, στην ουσία πρότεινε το κλείσιμο της Αριδαίας.
    Τον Καρασμανη για αδιαφορία,το παίζει πόντιος Πιλάτος.
    Μόνο για την Τζάκρη δεν μίλησε, αλλά αυτή ψάχνει καμια κυβερνητικη απόφαση για να την οικειοποιηθεί. Βρε είστε καλά για ποιά πρωτη γραμμή μιλάτε από το σπίτι σας ,καλά κάνετε λόγω κορωνοιου !!!
    Το ΙΚΑ τετελεσται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)