Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Σε καραντίνα από τις 8:00 απόψε η Κοινότητα Φούστανης Αλμωπίας

   

Φούστανη Πέλλας - Βικιπαίδεια101 νέα κρούσματα - 1.415 συνολικά - 90 διασωληνωμένοι

Σε καραντίνα από τις 8:00μ.μ. σήμερα η Φούστανη και για 14 ημέρες


Στους 50 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα. Τα κρούσματα στη χώρα μας είναι 1.415.

Ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε πως...
επιβεβαιώθηκαν 81 νέα κρούσματα κορωνοϊού και επιπλέον 20 άτομα που επιβαίνουν στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Εκ των θανόντων, οι 38 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες. Η μέση ηλικία τους τα 72 έτη, ενώ το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν μεγάλης ηλικίας.

Διασωληνωμένοι παραμένουν 90 ασθενείς, μέσης ηλικίας 76 ετών, ενώ έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ έξι άτομα.

 

 

Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα κοινότητα στην Έδεσσα - Νέα διάταξη για λαϊκές αγορές

«Πολίτες και πολιτεία δίνουμε από κοινού τη μάχη για να κερδίσουμε τον κορονοϊό» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης είμαστε η "δημοκρατία της πειθούς". Κάποιοι λίγοι συνεχίζουν να αδιαφορούν. Η αυστηρότητά μας είναι για αυτούς. Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν και η προσπάθειά μας θέλουμε να έχει αποτέλεσμα.
Μετράμε μέρες και εβδομάδες για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όμως προειδοποιούμε αυτούς που δεν μας ακούν. Δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση τους. Δεν είναι θέμα μαγκιάς για κανέναν είναι θέμα ευθύνης. Γι’ αυτό το διακύβευμα δεν θα κάνω ούτε ένα βήμα πίσω», υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Σε καραντίνα μπαίνει η κοινότητα Φούστανη του δήμου Αλμωπίας στην Έδεσσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.
Επισήμανε ότι το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος« παραμένει αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για πλοίο στο οποίο εντοπίστηκαν χθες κρούσματα από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)