Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.


                     Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
              Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
       Έγραψα σε προηγούμενα άρθρα πως αυτή η Παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού, θα ΣΚΟΝΤΆΨΕΙ και πάλι στην Ελλάδα, όπως εδώ σκόνταψαν όλες οι επιθέσεις που δέχθηκε η ανθρωπότητα, από διάφορα υπάνθρωπα  σκουλίκια. 

       Διότι όπως έχουμε γράψει από εδώ, αυτό που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα, είναι μία νέα επίθεση, που οδηγεί τους ανθρώπους πρώτα σε οικονομική κατάρρευση, και αμέσως μετά, σε στέρηση Θρησκευτικών  και Ατομικών ελευθεριών.
       Καταπατάει δηλαδή όλα τα  ανθρώπινα δικαιώματα, με την μεγάλη ΑΠΑΤΗ, μίας υποτίθεται «φονικής» πανδημίας.

       Δεν είναι ανάγκη να ξαναπούμε, από πόσες μεριές «μπάζει» αυτό το σύστημα της «φονικής» πανδημίας και πόσοι επιστήμονες έχουν αμφισβητήσει τις Κυβερνητικές εξαγγελίες, τα Κυβερνητικά μέτρα και το κυριότερο την υποτίθεται "φονικότητα" του ιού. 

       Εμείς έχουμε κάνει από την αρχή μία μεγάλη έρευνα και έχουμε δημοσιεύσει αρκετά στοιχεία, που αν μην τι άλλο, δημιουργούν τουλάχιστον αποχρώσεις ενδείξεις της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του «κορωνοϊού». Και μπορείτε να τα δείτε στα προηγούμενα άρθρα.

 Αλλά από την άλλη γνωρίζουμε πως ότι και να λέμε, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, διότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να κάνει πίσω σε ότιδήποτε.

Είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ με το θέμα της Μακεδονίας, που δεν λογάριαζε τίποτα από τις αντιδράσεις των Ελλήνων, διότι ήταν σε διατεταγμένη Υπηρεσία ανθελληνικών συμφερόντων. 

Πολύ δε περισσότερο τώρα, που μιλάμε για σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, που όπως έχουν παραδεχθεί όργανα των Σιωνιστών, είναι  η προσπάθεια εγκαθίδρυσης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του αντίχριστου, που θέλει να επιβάλλει την ΧΟΥΝΤΑ του στους ανθρώπους,
αλλά χωρίς ακόμα την χρήση ένοπλης βίας. 
Έτσι αντί για όπλα, χρησιμοποιεί τον ΤΡΟΜΟ, μέσω της ΑΠΑΤΗΣ του "θανατηφόρου" ιού... 
Έδώ στην Ελλάδα έχει αρχίσει να διακρίνεται όλο και περισσότερο η ΑΠΑΤΗ τους, αλλά δεν έχουν σκοπό να κάνουν πίσω και θα τραβήξουν το σχοινί μέχρι τέλους.

Σας είπα πρόκειται για διατεταγμένη υπηρεσία της Κυβέρνησης και δεν θα κάνει πίσω.
Ήδη βλέπετε πως η ιστορία "τραβάει" όλο και περισσότερο.
Στην αρχή είπαν για 15 μέρες μέχρι 30 Μαρτίου,
 μετά το παράτειναν μέχρι 11 Απριλίου,
τώρα το πήγαν 27 Απριλίου και ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Και αν δεν το σταματήσουμε ΕΜΕΙΣ,
θα οδηγήσουν την χώρα μέχρι σε εσωτερική σύρραξη.
Είναι σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Το είπαμε.

Εμείς λοιπόν σήμερα θα παρουσιάσουμε κάποια  στοιχεία που αποκαλύπτουν εντελώς την μεγάλη τους ΑΠΑΤΗ και ας αξιολογηθούν από τον καθένα.
Αλλά μην περιμένετε να αντιδράσει κανείς,
διότι η χώρα είναι εντελώς προδομένη και δεν υπάρχει κανένας θεσμός και καμία αρχή που να μην είναι ξεπουλημένη. 
Είτε λέγεται Ιεραρχία της Εκκλησίας, είτε Δικαιοσύνη, είτε Βουλή και Αντιπολίτευση, είτε Ακαδημαϊκή κοινότητα.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Γι' αυτό και δεν αντιστέκεται κανένας θεσμός στον αντίχριστο. 


Όταν υπάρχει ΛΟΙΠΟΝ σε μία χώρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τομέα της  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ με την ύπαρξη ...... μίας «φονικής» πανδημίας,  αυτό δεν φαίνεται στα περίπτερα στα χασάπικα και στα μπουζουξίδικα, αλλά φαίνεται στις υποδομές της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που είναι ΑΥΤΕΣ που τραβάνε το "ΖΟΡΙ"

Φαίνεται δηλαδή, στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας και στα μεγάλα Δημόσια Νοσοκομεία.  

       Σε αυτές λοιπόν τις μονάδες Υγείας,  όταν υπάρχει μία «φονική» πανδημία έχουμε μία  ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  πριν την «φονική»  επιδημία.
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος. 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που μας λένε κάθε μέρα ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ και ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ και με αυτά που μας παρουσιάζουν τα κανάλια,
αυτή η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ στις μονάδες Υγείας της χώρας,  υπάρχει και είναι δεδομένη.
Αυτό καταλαβαίνει ο λαός.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ Ή ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;; 

 Η δική μας έρευνα δείχνει, ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον λαό. Και αυτό εμείς το γνωρίζαμε  από την αρχή, αλλά έπρεπε και να μπορέσουμε να το αποδείξουμε.

Και οι αποδείξεις είναι οι  φωτογραφίες που τραβήξαμε από κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία της Αθήνας, όπου όχι μόνο δεν παρατηρείται ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ αλλά φαίνεται πως ο κορωνοϊός ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΚΟΣ, αλλά έχει κάνει  τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να μην έχουν δουλειά και «να τα ξύνουν» στην κυριολεξία.

Το μόνο πρόβλημα που είχαμε στην έρευνα, ήταν να βρούμε ένα τρόπο για να μπορέσουμε  να περάσουμε  από τους «Σεκιουριτάδες»,  που δεν αφήνουν κανέναν να περάσει εντός των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων.
 Και ο λόγος όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, είναι ακριβώς για να μην εισέλθετε μέσα στα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία και δείτε πως .... είναι ΑΔΕΙΑ.....!!!

Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει. Αν μπει μέσα σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας μεγάλης Κωμόπολης θα δει την αλήθεια. Πρέπει να κάνει όμως αυτό που κάναμε εμείς. Να δέσει πόδια ή χέρια και να περάσει κουτσαίνοντας από τους "Σεκιουριτάδες". 

Εδώ είναι το Κέντρο Υγείας Κορωπίου που εξυπηρετεί 50.000 ανθρώπους ως πρωτοβάθμια μονάδα υγείας, με όλες σχεδόν τις ειδικότητες με μικροβιολογικό και ακτινοδιαγνωστικό κέντρο και πριν τον κορωνοϊό ήταν σε καθημερινή βάση γεμάτο και τα ραντεβού κλείνονταν κατά μέσο όρο ειδικότητας, μετά από 20 μέρες.  Κοιτάξτε πως είναι τώρα,  με αυτήν την «αυξημένη δραστηριότητα»  του «φονικού» ιού..!!! Εχθές Παρασκευή στις 11 το πρωί. 

       ΑΔΕΙΟ είναι και το Κέντρο Υγείας Σπατών που εξυπηρετεί περί τους 25.000 ανθρώπους.


Εδώ το Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» όπου στους διαδρόμους του, βρίσκεις τώρα,  μόνο καμία νοσηλεύτρια, «φαντάσματα» και πολλούς «Σεκιουριτάδες» που προσπαθούν να κρατήσουν μακρυά τον κόσμο.


Εδώ το Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» σήμερα και σε ΕΦΗΜΕΡΙΑ εν μέσω «φονικής» πανδημίας.  Οι «Σεκιουριτάδες» με το νοσηλευτικό προσωπικό μόνοι τους έξω από τα «επείγοντα»  και πιο δίπλα  ένας γιατρός σε φόρτο εργασίας.



Μιλάμε για ΕΦΗΜΕΡΙΑ Νοσοκομείου της Αθήνας.

Όσο για το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που ήταν εχθές σε εφημερία θα κάνουμε ξεχωριστό «αφιέρωμα».
Φωτογραφίες και βίντεο από ΑΔΕΙΑ Νοσοκομεία,  στα Χανιά, στο Ηράκλειο  και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, έχουν τραβηχθεί από χθες και περιμένω να μου σταλούν.

 ΤΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΙ "ΦΟΝΙΚΟΣ" ΙΟΣ ΡΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, που βάζετε μόνο "Σεκιουριτάδες" να κρατάνε τον κόσμο μακρυά για να μην δει ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ;;;;

ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ  και όπως είπε και ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας  Κων. Γουργουλιάνης: Στον κορωνοϊό «χρεώνονται» θάνατοι και άλλων παθήσεων!https://www.larissanet.gr/2020/04/01/kon-gourgoulianis-ston-koronoio-chreonontai-thanatoi-kai-allon-pathiseon/




Και το ίδιο είχε πει και ο πρώην ελεγκτής του Ιταλικού ΕΣΥ για τα νούμερα που δίνουν στην Ιταλία, αλλά αυτά περνάνε απαρατήρητα από το σύστημα της παγκόσμιας ΑΠΑΤΗΣ.   https://www.zougla.gr/kosmos/article/den-ipologizete-sosta-ton-pragmatiko-ari8mo-ton-8imaton

Όποιος άνθρωπος πεθαίνει στην Ιταλία και στον κόσμο, τον φορτώνουν στον κορωνοϊό για να δουλεύει το σύστημα της ΧΟΥΝΤΑΣ  του ΤΡΟΜΟΥ.

Κοιτάξτε πόσοι άνθρωποι πέθαναν πέρυσι στην Ιταλία, χωρίς "κορωνοϊό", από δημογραφικά στοιχεία...
Σήμερα οι ίδιοι πεθαίνουν αλλά τους φορτώνουν στον κορωνοϊό.
Και το ίδιο κάνουν και στην Ισπανία και στην Αμερική και στην Γαλλία και σε όλα τα υπόλοιπα κράτη.

       Όπως καταλαβαίνει όποιος καταλαβαίνει, δεχόμαστε επίθεση ΤΡΟΜΟΥ, μέσω του οποίου θέλει να επιβληθεί η νέα Παγκόσμια Δικτατορία.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ για να διαλύσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και  να επιβάλλει ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΧΟΥΝΤΑΣ με δικαιολογία ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ....

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ. Αλλά σου λένε να ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ για να μην δεις και να μην καταλάβεις την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.

Και επειδή οι ΑΙΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ δεν είναι ηλίθιοι,  σε όποια Νοσοκομεία που το Κέντρο Αιμοδοσίας δεν είναι σε ανεξάρτητο χώρο, αλλά είναι μέσα στο Νοσοκομείο, για να μην δουν οι αιμοδότες τα ΑΔΕΙΑ νοσοκομεία και αναρωτηθούν,  σε αυτά τα Νοσοκομεία έχουν πάει την αιμοδοσία  σε χώρους του Δήμου, για να είναι εκτός του Νοσοκομείου.  

Να μας εξηγήσουν οι ΤΣΟΔΡΕΣ και οι ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ πως γίνεται να είναι ΑΔΕΙΑ από ΑΣΘΕΝΕΙΣ τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας και αυτοί ΝΑ ΕΧΟΥΝ  ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να θέλουν  να επιβάλλουν ακόμα περισσότερα ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΆ ΜΕΤΡΑ ;;

Που είναι αυτός ο «θανατηφόρος» ιός που θα «διαλύσει» το σύστημα υγείας  ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;; Στην ....... «Αμερική»;;;
Και εμάς εδώ ρε μας περνάτε για ... «Αμερικανάκια»;;
Tα σπουδαία ... έρχονται.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφοςgiannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Συμπληρωματικά στοιχεία που μας ήρθαν από Π.Α.Γ.Ν.Η. Ηράκλειου Κρήτης και Γ.Ν. Χανίων.
Εδώ το Π.Α.Γ.Ν.Η. σε ΕΦΗΜΕΡΙΑ 

Και εδώ το Γ.Ν. Χανίων σε καθημερινή εφημερία.



ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ ........ "ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟ" 
ΚΑΙ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ...... ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ..!!!!!!

Γι' αυτό πρέπει να "ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ" για να .......  το σώσεις...

ΓΙ' ΑΥΤΟ  ΚΑΙ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ  ΑΚΡΑΙΕΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ,
ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .... "ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ... ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ,

Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 

ΚΑΙ ΝΑ.....  ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝ ΟΙ ........ "ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ".....  που θέλουν να πάνε στο χωριό τους για το Πάσχα
ΤΟ ΗΔΗ  ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.....!!!!

Εγώ ένα έχω να ρωτήσω τον Χαρδαλιά,  την Κυβέρνηση και ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  που μας χρεοκόπησαν και μας κοροϊδεύουν....

Όταν θα βγούμε όλοι κανονικά στον δρόμο,
γιατί κάποια στιγμή θα γίνει,
ΌΛΟΙ εσείς που θα κρυφτείτε;;;;;


Υ.Γ. 2  Πρόκειται για παγκόσμια απάτη και ήδη έχουν ξεκινήσει να την αποκαλύπτουν και στην Αμερική, κάνοντας την ίδια έρευνα σε Νοσοκομεία που τα βρίσκουν και εκεί ΑΔΕΙΑ σε αντίθεση με αυτά που τους δείχνουν και εκεί τα Μ.Μ. (αποβλάκωσης)..
Από ένα email που έλαβα από φίλο:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=303&v=5pIMD1enwd4  



Οὔτε λίγο οὔτε πολύ, ἁπλοί πολίτες στίς ΗΠΑ ἔκαναν ἐπιτόπιες ἔρευνες-ρεπορτάζ ὥστε νά ἐλέγξουν ὅσες δραματικές εἰκόνες τούς ἔδειχναν τά δικά τους ΜΜΕ: Εἰκόνες ἀπό οὐρές μασκοφόρων πού περίμεναν ὧρες ἔξω ἀπό πρόχειρα κατασκευασμένες σκηνές γιά τήν ἀντιμετώπιση τῆς "πανδημίας, γιά    νά ὑποβληθοῦν σέ ἐξέταση γιά τόν κορωνοϊό, ", εἰκόνες ἀπό νοσοκομεῖα μέ τούς ἀσθενεῖς τόν ἕνα πάνω στόν ἄλλο, κτλ.
Λοιπόν, ἡ πραγματικότητα πού κατέγραψαν οἱ ἁπλοί πολίτες εἶναι ἐκ διαμέτρου ἀντίθετη: Νοσοκομεῖα ἄδεια, μέ τό προσωπικό νά "βαράει μύγες", οἱ πρόχειρα κατασκευασμένοι χῶροι ὑγειονομικῆς περίθαλψης ἔρημοι κ.ο.κ. Ἐπί πλέον οἱ εἰκόνες ἀπό τά κατάμεστα τοπικά νοσοκομεῖα πού τούς παρουσίαζαν, ἦσαν οἱ ἴδιες μέ ἐκεῖνες πού τούς ἔδειχναν γιά τήν Ἰταλία! 
Πρόκειται για παγκόσμια εξαπάτηση  του κόσμου, που τεστάρουν τον βαθμό αποβλάκωσης του λαού και τον βαθμό ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ που έχουν οι άνθρωποι,
αφού τους εξαναγκάζουν σε απόλυτη εθελούσια ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

Αυτό που τεστάρουν είναι η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στην "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" πραγμάτων

3 σχόλια:

  1. ηταν καποτε ένας λαγός, που παινευόταν οτι θα γ@μήσει το λιοντάρι, καθε μερα τα ίδια, οπότε το μαθαίνει το λιοντάρι οτι ο λαγος θα τον καρφώσει και πάει και τον βρίσκει και του λέει λαγέ πως την εχεις δει, αληθευουν οσα λές? Να σου πω κυρ λιοντάρι, εδω κάτω απο την φτέρη με λιγο χορταράκι, λιγο μαρουλάκι, καποιο καροτάκι έ λέμε και καμία μακακία να περάσει η ώρα, ετσι και ο κυριος τα έχει δεί όλα και έβγαλε το συμπέρασμα της απάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κυριος τα έχει δεί όλα και έβγαλε το συμπέρασμα της απάτης.....είναι μακράν νυκτωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ο κύριος"που μάλλον δεν είναι ψεκασμένος" τι προτείνει μετά τις βαρύγδουπες διαπιστώσεις και τα αυθαίρετα συμπεράσματά του: Να βγαίνουμε έξω;Συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας;Αυτός τι κάνει;Και πώς θα καταπολεμήσουμε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΚΕΣ και πρακτικές ΘΕΛΟΥΜΕ..Όλα τ άλλα είναι λόγια του αέρα και σε δουλειά να βρισκόμαστε.Εκτός από γραφικά παράλληλα είναι και επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)