Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας...



Για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, προβλέπονται τοπικές βροχές προς το μεσημέρι στα βόρεια, από το βράδυ στα δυτικά και τη νύχτα στα κεντρικά. Τις...
απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ τη νύχτα πιθανώς και στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο σε 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 24 με 25 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 22 βαθμούς Κελσίου.

 Αραιές νεφώσεις στην Αττική που αργότερα θα πυκνώσουν

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί μέχρι μέτριοι και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 Αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και καλές θερμοκρασίες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)