Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Έπεσαν οι πρώτες κανονιές – «Μπολιασμένο» βιολογικό όπλο ο Covid-19;


Μέσω του blog του στο pagenews.gr ο Λάμπρος Καλαρρύτης σχολιάζει την αγωγή των τρισεκατομμυρίων που κατέθεσε η Αμερική κατά της Κίνας για τον κορωνοϊό και δίνει τη δική του διάσταση στα περί κατασκευασμένου ιού.


Ήταν θέμα χρόνου. Είχε αρχίσει να φαίνεται εδώ και ημέρες, από τη στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και λοιποί αξιωματούχοι των ΗΠΑ ξεκίνησαν να ονομάζουν σκοπίμως τον Covid-19 «κινεζικό ιό» ή «ιό της Ουχάν». Σύντομα άρχισαν οι ανοικτές καταγγελίες για ευθύνες της Κίνας στη διασπορά του ιού και για απόκρυψη του πραγματικού αριθμού κρουσμάτων και νεκρών.
Τώρα έγινε το επόμενο βήμα.

Ο Αμερικανός δικηγόρος, Λάρι Κλέιμαν, σε συνεργασία με εταιρεία από το Τέξας, κατέθεσε αγωγή ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της κινεζικής κυβέρνησης και του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν. Σημειώνεται ότι 20 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι το ΑΕΠ των ΗΠΑ και ποσό μεγαλύτερο από το κινεζικό ΑΕΠ.  Η κατηγορία είναι βαριά διότι δεν διατυπώνεται απλώς η αιτίαση ότι η κινεζική κυβέρνηση δεν έλαβε επαρκή μέτρα με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο ιός, αλλά ότι είναι κατασκευασμένο βιολογικό όπλο… ouxan333

Η  Κίνα κατηγορείται μεταξύ άλλων από τους ενάγοντες για συνέργεια και συνωμοσία για τον θάνατο ανθρώπων αλλά και ειδικότερα για συνέργεια και συνωμοσία για βλάβη και  θάνατο Αμερικανών πολιτών. Ενώ είναι γνωστό ότι η Ουχάν είναι εδώ και δεκαετίες  κέντρο των κινεζικών εργαστηρίων βιολογικής έρευνας αλλά και ανάπτυξης βιολογικών όπλων μέχρι να απαγορευθούν (θεωρητικά), οι Αμερικανοί συγκεκριμενοποιούν τις κατηγορίες και κατονομάζουν το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν ως σχεδιαστή του νέου κορωνοϊού, όχι απλά στο πλαίσιο επιστημονικής έρευνας αλλά ότι σκοπίμως το ανέπτυξε ως βιολογικό όπλο, το οποίο ξέφυγε.
Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς των Αμερικανών, αποκαλύπτουν όμως και την αρχική δική τους εμπλοκή η οποία διεκόπη όταν θεώρησαν, ορθώς, ότι η έρευνα διολισθαίνει σε επικίνδυνες για την ανθρωπότητα ατραπούς.

Ο συνάδελφος Στέργιος Καλόγηρος (Βεργίνα TV) παρουσίασε ένα βίντεο-ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού RAI-3, από το 2015(!) το οποίο έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του ο Ματέο Σαλβίνι, που  παρουσιάζει  τη χρονολογική εξέλιξη της υπόθεσης και εξηγεί, εφόσον ισχύει, αυτό που συμβαίνει σήμερα. Αναφέρει ο κ. Καλογήρου συνοψίζοντας το ρεπορτάζ του ιταλικού καναλιού το οποίο και αναμετέδωσε:

«Το 2015 οι Αμερικανοί και οι Κινέζοι  είχαν ξεκινήσει από κοινού ένα πείραμα. Οι Αμερικανοί είχαν κάνει πίσω λέγοντας ότι ο ιός τον οποίον παρασκεύασαν είναι πολύ επικίνδυνος. Οι Κινέζοι όμως συνεχίζουν τα πειράματά τους. Δημιούργησαν το νέο οργανισμό, εμβολιάζοντάς τον με τεχνητή πρωτεΐνη του κορωνοϊού, ο οποίος βρίσκεται στις νυχτερίδες και συγκεκριμένα τον ιό   SARS , δηλαδή τον ιό της οξείας πνευμονίας, η οποία δεν ήταν θανατηφόρα για τα ποντίκια. Υπήρχε η υποψία ότι η πρωτεΐνη αυτή θα έκανε το υβρίδιο ικανό να προσβάλει τον άνθρωπο . ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ. Το στοιχείο SHCO14 επιτρέπει στον κορωνοϊό να προσκολληθεί στα κύτταρα του αναπνευστικού, κάνοντάς το να νοσήσει. giouxan2

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο νέος ιός μπορεί να μεταδοθεί απευθείας στους ανθρώπους, από νυχτερίδες, χωρίς ενδιάμεση μετάδοση από άλλα είδη όπως για παράδειγμα τα ποντίκια. Αυτή η διάσταση στο πείραμα προκάλεσε μεγάλες διαφωνίες. Ένα χρόνο πριν, δηλαδή το 2014 η Αμερικανική Κυβέρνηση διέκοψε τη χρηματοδότηση σε έρευνες για πολύ μεταδοτικούς ιούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις έρευνες των Κινέζων στον SARS.

Συνεχίζοντας οι Κινέζοι μπόλιασαν πρωτεΐνη νυχτερίδας στον ιό SARS και τον έκαναν μεταδοτικό στους ανθρώπους»

Αν το ρεπορτάζ της RAI-3 έχει βάση, και εφόσον προέρχεται από το «μακρινό» 2015 – άρα δεν μπορεί να συσχετιστεί με σημερινές σκοπιμότητες – τότε είναι πολύ πιθανό να έχει, ανοίγει ο δρόμος όχι μόνο για διεκδίκηση αποζημιώσεων εκ μέρους των Αμερικανών, αλλά για διεθνή νομική κινητοποίηση κατά της Κίνας από τις πληττόμενες χώρες. Κάτι τέτοιο θα αλλάξει, θα επιβαρύνει και θα περιπλέξει  διπλωματικά και γεωπολιτικά το παγκόσμιο σκηνικό με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν που επηρεάζεται υγειονομικά ο πλανήτης. Δηλαδή χωρίς σύγχρονο προηγούμενο. Όπερ σημαίνει ότι οι «παράπλευρες» διαστάσεις της υπόθεσης θα αποδειχθούν πιο βαριές και μεγαλύτερης έντασης από την επιδημιολογική.
Και ίσως με περισσότερα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)