Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Δ. Μπίνος: Στοχευμένη τουριστική προώθηση


ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ   ΩΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ 
 ΚΑΙ  ΑΣΦΑΛΗΣ
 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ


Στοχευμένη τουριστική προώθηση, ώστε να υπογραμμιστεί ότι η Αλμωπία είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός. Αυτό χρειάζεται ο τόπος μας, ενόψει της επαναλειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Η Διοίκηση οφείλει να ανακοινώσει ένα σαφές πλάνο και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο Δήμος μας έχει ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν, το οποίο οφείλουμε να αναδείξουμε. Προς αυτή την κατεύθυνση, είναι σημαντικό να υπάρξει συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, ο Δήμος μας πρέπει να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών του τουρισμού (ξενοδοχεία, εστίαση κ.α.), αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας, οι οποίοι βιώνουν μια πρωτοφανή κρίση.

Έμπρακτη στήριξη χρειάζονται και οι επαγγελματίες της πόλης της Αριδαίας, μέσα από πρωτοβουλίες που θα τους διευκολύνουν. Γι' αυτό και  συνταχθήκαμε  με την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου, για κλείσιμο του πεζόδρομου της Αριδαίας. Αυτό φυσικά συμφωνούμε να γίνει, μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο, που δεν θα παρεμποδίζει ούτε τους πεζούς, ούτε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων εντός της πόλης.

Εμείς ως συνδυασμός "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" είμαστε πάντα στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής, αν μας ζητηθεί, για να συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας στην καλύτερη δυνατή μετάβαση στη νέα καθημερινότητα που διαμόρφωσε η πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)