Τράγκας για Μητσοτάκη: Εντός ολίγου η χώρα θα καταλάβει πόσο επικίνδυνος και νοσηρός είναι

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας του με ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

Ο Γιώργος Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να απομακρυνθεί από τον σταθμό, δεδομένου ότι είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση, και μετά την λήξη της συνεργασίας του με το σταθμό φαίνεται ότι… απασφαλίζει και με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα crashonline.gr, κάνει λόγο για απόπειρα φίμωσής του.

Αναλυτικά, όλο το κείμενο έχει ως εξής:

Αξημέρωτα βγήκε η τυπική ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου μου με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, μετά από κοινή συμφωνία.
Οι άνθρωποι δεν καίγονταν να την βγάλουμε πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις. Άλλος καιγότανε.
Αυτός δεν έχει covid-19 αλλά είναι εμπύρετος και έχει βαθύτατη νοσηρότητα, απέναντι σε όσους τον αμφισβητούν ή έχουν αντίθετη άποψη ή τον κρίνουν για τα έργα και τις ημέρες του.
Θεωρεί εαυτόν μοναδικό σε πολιτική σκέψη, οξύνοια και βαθύνοια.
Δεν έχει ακόμη καταλάβει την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε.
Δεν τον αγγίζει η επώδυνη πραγματικότητα.
Έχει πάντα εκείνο τον πάγο ψυχής, που του επιτρέπει να διώχνει καθαρίστριες και ταυτόχρονα τις προτρέπει να γίνουν επιχειρηματίες.
Εντός ολίγου, ολόκληρη η χώρα θα καταλάβει πόσο ασφαλής είναι από τις πράξεις και τις επιλογές του σημερινού πρωθυπουργού.
Σας ευχαριστώ θερμά, τόσο για τα μηνύματά σας, όσο και για τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη σας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να σας ενημερώνω, όπως πάντα με ελεύθερο λόγο, με καθαρό νου και με κριτήριο την ουσία, την πραγματικότητα και τις αντικειμενικές συνθήκες που ζούμε.
Μόνο η μοίρα και ο Ύψιστος, αποφασίζουν για το αν θα συνεχίσω να είμαι στα FM ή όχι.
Ουδείς (υ)ιός είτε προερχόμενος από εργαστήριο, είτε από τζάκι μεγάλης πολιτικής οικογένειας, μπορεί να ανακόψει την καθημερινή επικοινωνία μας, ούτε μπορεί να σταματήσει τις αυθαίρετες αλλά ελεύθερες δικές σκέψεις μου επί της κρατούσης καταστάσεως.
Πολύ σύντομα θα σας γνωστοποιήσω, τόσο τα ραδιοφωνικά σχέδιά μου, όσο και γενικότερα τους τρόπους επικοινωνίας μας.
Κάθε απόγευμα είμαι κοντά σας στις 17.30 στο Action 24 (στην πλατφόρμα της Cosmote θέση 650) και με βρίσκετε στην ιστοσελίδα μου στο Youtube Γιώργος Τράγκας official.
Φυσικά όλα τα ραδιοφωνικά κείμενά μου και τα σχόλιά μου, αναρτώνται καθημερινά στο crashonline.gr και ευχαριστώ θερμά όσους τα αναπαράγουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Άνοιξαν χθες τα μαγαζιά αλλά η κίνηση, όπως μου είπαν εκπρόσωποι εμπορικών συλλόγων ήταν ελάχιστη.
Δυστυχώς η κυβέρνηση, ο κος Τσιόδρας και τα κανάλια, έχουν εμποτίσει την κοινωνία με έναν ιό φοβίας και πολλοί είναι εκείνοι που απέφυγαν να πάνε να αγοράσουν κάτι που ήθελαν.
Ας ελπίσουμε ότι η λογική, η ψυχραιμία και κυρίως ο χρόνος, θα εξουδετερώσουν αυτόν τον ιό της φοβίας, έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει η κλινικά νεκρή από το lockdown οικονομία.
Ο εμπύρετος και νοσηρός, πανηγυρίζει μέρα παρά μέρα, για τα μέτρα που πήρε απέναντι σε μία ασθένεια που είναι ανύπαρκτη στην Ελλάδα.
Χθες ανακοινώθηκαν δέκα περιστατικά, μικρότερος αριθμός διασωληνωμένων και ουδείς θάνατος. Τα νοσοκομεία έχουν αδειάσει.
Ο ιός συντηρείται και κατοικεί μόνο στον εγκέφαλο του νοσηρού, που τον αξιοποιεί ως εργαλείο ελέγχου μίας κοινωνίας που θα αντιμετωπίσει πρωτοφανή φτώχεια και οικονομική ύφεση.
Ενώ εκείνος πανηγυρίζει για τις μεγάλες λοιμωξιολογικές επιτυχίες του, έχοντας πάντα στο πλευρό του, τους επιχορηγούμενους από φαρμακοβιομηχανίες λοιμωξιολόγους, ολετήρες της εθνικής οικονομίας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και αγωνιούν, περιμένοντας να ακούσουν αποφάσεις, για το πότε θα δουλέψουν πάλι.
Για το πότε θα φάνε πάλι ένα κομμάτι ψωμί.
Ακούγονται τεράστιες ανοησίες, από την πλευρά της κυβέρνησης.
Μου έλεγαν χθες, οι εκπρόσωποι των τουριστικών σκαφών ότι είχε αποφασιστεί να επιβιβάζονται στα τουριστικά σκάφη μόνο ο μισός αριθμός μίας οικογένειας.
Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να μένουν στο σπίτι.
Επενέβη, όπως μου είπαν, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ελπίδα, ότι θα διορθωθεί το θέμα.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, εργαζόμενοι στον επισιτισμό, περιμένουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους και όλοι φοβούνται ότι μία στις 7 ή μία στις 6 επιχειρήσεις θα κλείσει, αφήνοντας στο δρόμο 250.000 εργαζόμενους.
Δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο για εκατοντάδες κλάδους επιχειρήσεων, όπως τα γυμναστήρια που απασχολούν 42.000 εργαζόμενους και το θαλάσσιο τουρισμό, όπου χιλιάδες άνθρωποι αυτές τις ημέρες πεθαίνουν από αγωνία, ακούγοντας τις υποσχέσεις και τις φαιδρότητες διαφόρων κυβερνητικών στελεχών.
Σύμφωνα με ψιθύρους και ακριτομύθιες μέσα στην κυβέρνηση, ο νοσηρός θα επιχειρήσει να πάει σε εκλογές με το επιχείρημα: «σας έσωσα και για αυτό είμαι ο καλύτερος».
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, θα πάει στις εκλογές αιφνιδιαστικά και πριν καταλάβει καλά η κοινωνία, ότι η πείνα, η φτώχεια και οι μολυσματικές ασθένειες που έρχονται θα κάνουν τον κίνδυνο του κορωνοϊού να φαντάζει, όπως ένα τεσσαράκι μποφόρ.
Ήδη με τα καθοδηγούμενα και καλοπληρωμένα κανάλια, δημιουργεί την απαραίτητη ατμόσφαιρα.
Τα δελτία ειδήσεων συνεχίζουν την πλύση εγκεφάλου για τον κίνδυνο από τον covid-19, εμμέσως πλην σαφώς, καταδικάζουν τα κινήματα εκατομμυρίων πολιτών εναντίον του lockdown και ενισχύουν ποικιλοτρόπως όλους τους φόβους των πολιτών, μιλώντας για δεύτερο κύμα και για το πόσο είναι ασφαλής η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Κατηγορούν ευθέως τον Τραμπ, τον Τζόνσον και όσους εστιάζουν την προσοχή τους στην οικονομία και στις παρενέργειες που έφερε στην Υδρόγειο ο covid-19.
Ο εμπύρετος και νοσηρός επιδιώκει έχοντας ως εξαπτέρυγα τον κο Τσιόδρα και την επιτροπή λοιμωξιολόγων, να μολύνει τη σκέψη και να επιβάλλει έναν υγειονομικό ολοκληρωτισμό που τον βολεύει, αυτόν και τους φίλους του, να διαχειριστούν τα εναπομείναντα στοιχεία της οικονομίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ελληνικά κανάλια αναφέρονται περιορισμένα στις δραματικές οικονομικές συνέπειες του covid-19 και οι συστημικοί παρουσιαστές προβάλλουν τον τρόμο του covid-19, σιωπώντας πλήρως για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν μείνει χωρίς δουλειά και σε λίγο χωρίς ψωμί.
Δηλαδή, ο εμπύρετος και μονίμως κατοικημένος από τον ιό της αλαζονείας και του αυταρχισμού, λέει σε όλους: «νικήσαμε τον αόρατο εχθρό, τώρα μπορείτε να αυτοκτονήσετε!».
Σε λίγο όλοι θα κατανοήσουν πόσο νοσηρός και επικίνδυνος είναι.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος για να κατανοήσεις ότι ο Μητσοτάκης θα χρησιμοποιήσει δυνάμεις καταστολής, με το παρανοϊκό επιχείρημα: «συναθροίζεστε, κινδυνεύει η υγεία σας και εγώ στέλνω τα ΜΑΤ για να σας προφυλάξω!».
Όποιος βγει στο δρόμο και διαμαρτυρηθεί θα θεωρείται μίασμα και μολυσμένος.
Η Αμερικανική κυβέρνηση, ο πρόεδρος Τραμπ, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ο κος Πομπέο και οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, επιβεβαιώθηκαν χθες, από το εγκυρότερο γερμανικό περιοδικό, για τις κατηγορίες που εξαπολύουν εναντίον του Πεκίνου και της ενοχής που έχει η Κινεζική κυβέρνηση για την πανδημία του covid-19.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Spiegel υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ και του Προέδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κου Τέντρους Γκεμπρεγιέσους.
Ο Κινέζος τον δεσμεύει να μην πει πόσο μεταδοτικός είναι ο ιός από άνθρωπο σε άνθρωπο και να μην δώσει περισσότερα στοιχεία για την επιδημία που ξέσπασε στη Γιουχάν.
Η συνομιλία υπεκλάπη προφανώς από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.
Σκεφτείτε, ότι αυτό το ρεπορτάζ δημοσιεύεται από το Spiegel, ενώ η Γερμανία είναι σε πλήρη κόντρα και πόλεμο με την κυβέρνηση Τραμπ και την Ουάσιγκτον.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα δικαιωθεί πλήρως.
Υπάρχουν εκτιμήσεις, ότι τελικά η Κίνα θα καταβάλει μεγάλες αποζημιώσεις, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, αρνείται τις κατηγορίες και προβάλλει την κυρίαρχη ασυλία της.
Ο Τραμπ επιδιώκει να ξαναβάλει μπροστά την αμερικανική οικονομία και να κερδίσει τις εκλογές από έναν πολύ αδύναμο Μπάιντεν, ο οποίος – όπως λέγεται- παρουσιάζει σημάδια Αλτσχάιμερ.
Ο Ομπάμα προσπαθεί να συνεγείρει τους Δημοκρατικούς και να ενισχύσει τον Μπάιντεν αλλά μέχρι στιγμής ο Τραμπ, τροφοδοτεί με έκτακτες ενισχύσεις την Αμερικανική οικονομία και αυτό μετράει στα μάτια των Αμερικανών.
Ακόμα και οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες σκέφτονται ότι το lockdown δεν μπορεί να κρατήσει πολύ και σπεύδουν σιγά σιγά να τα μαζέψουν.
Μην ανησυχείτε, θα τα μάθετε όλα. Με λεπτομέρειες.
Θα βγουν στην τηλεόραση, στο youtube και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που συνεργάζονται μαζί μου. Σιγά σιγά.
Όλοι οι Έλληνες θα καταλάβουν τι ρόλο παίζει ο εμπύρετος και νοσηρότατος.
Οι πολιτικοί εκβιασμοί, οι κοινοί εκβιασμοί, η επιχείρηση φίμωσης ελευθέρων φωνών, η εγκαθίδρυση και εμπέδωση ενός ολοκληρωτισμού που παράγεται από καλοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης, θα φωτιστούν πλήρως.
Έτσι θα ξέρει κάθε Έλληνας πολίτης, πώς τον έσωσαν από τον covid-19 και τον οδήγησαν στον οικονομικό καιάδα.
Έτσι θα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τι ρόλο παίζει μία οικογένεια, που έχει παντού μάτια και κυρίως στα κρατικά ταμεία.
Εσείς από την πλευρά σας αντισταθείτε σε ό,τι περιορίζει ή επιχειρεί να περιορίσει τα συνταγματικά σας δικαιώματα.
Προστατέψτε με κάθε μέσον τα ανθρώπινα δικαιώματά σας και τα προσωπικά δεδομένα σας.
Η ΝΔ που είναι πάνω, όπως θα φανεί σε λίγο δεν έχει καμία σχέση με τον ιδρυτή της και γενικά με τα ιδεώδη του καραμανλισμού.
Δεν είναι ένα κόμμα που προστατεύει τους αστούς και τους μικροαστούς ή θέλει να λέει ότι είναι η πολιτική παράταξη των Ελλήνων νοικοκυραίων.
Όλες οι πολιτικές επιλογές του νοσηρού, από τον περασμένο Ιούλιο, δείχνουν ότι μοναδικός στόχος του είναι η νομή και διατήρηση της εξουσίας και τα οφέλη όλων των μορφών που μπορεί να έχει η οικογένειά του.
Ήδη είναι διάχυτο, ότι υπάρχουν δύο γυναικείοι πυλώνες – δεξιά και αριστερά του – που κάνουν όλο το πολιτικοοικονομικό παιχνίδι.
Ήδη είχαμε την πρώτη μετωπική μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Η κα Γεννηματά κατηγόρησε τον εμπύρετο ότι ακολουθεί δρόμο αλαζονείας και αυταρχισμού.
Πρέπει να ξέρετε ότι παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις για πρόωρες εκλογές, ετοιμάζουν εκλογές προκειμένου να αιφνιδιάσουν τα κόμματα και το λαό.
Εκτιμούν ότι οι αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, που λένε ότι προηγείται ο νοσηρός, θα οδηγήσουν με κλειστά τα μάτια, με παρωπίδες τον κόσμο να ψηφίσει αυτή τη ΝΔ, που δεν έχει καμία σχέση με τον Καραμανλισμό αλλά μοιάζει περισσότερο με σημιτογενές μόρφωμα.
Η παγκόσμια ύφεση δεν αφήνει τον Μητσοτάκη να κοιμηθεί. Βλέπει στα όνειρά του, τι θα συμβεί στους δρόμους της Αθήνας.
Ποια θα είναι τα συνθήματα για τον νέο εφιάλτη που έφερε την φτώχεια και την πείνα. Δεν περιμένει από πουθενά βοήθεια, δεν αναμένει από πουθενά θαύματα.
Φοβάται ότι θα γελοιοποιηθούν και οι θεωρίες των λοιμωξιολόγων.
Ήδη, διεθνώς πέφτει γέλιο και πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τους αριθμούς των περιστατικών του κορωνοϊού, αφού στην Τανζανία, βρέθηκαν θετικές στον ιό, κατσίκες αλλά και φυτά, όπως μία παπάγια.
Ο πρόεδρος της Τανζανίας, χημικός στο επάγγελμα απέρριψε την αγορά αυτών των τεστ, που σίγουρα έχουν πουληθεί σε διάφορες χώρες και έχουν κερδίσει ωκεανό εκατομμυρίων διάφορες φαρμακοβιομηχανίες.
Για να αντιληφθείτε, τι μας περιμένει και τι περιμένει γενικά τον κόσμο, η εταιρία κρατήσεων booking.com ανέφερε ότι έχουμε βουτιά 85% στις κρατήσεις των ξενοδοχείων παγκοσμίως.
Εδώ οι ανόητοι της κυβέρνησης, έχουν κλειστές ακόμα τις οργανωμένες παραλίες και αφήνουν να λειτουργούν οι ανοικτές – ανοργάνωτες παραλίες.
Δηλαδή εκεί που δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη τάξη.
Ό,τι και να γίνει, όσο είμαι καλά και αναπνέω, θα επικοινωνούμε τα πρωινά.
Ουδείς εμπύρετος και νοσηρός μπορεί να ανακόψει αυτή την πολύχρονη επικοινωνία, είτε αυτή παράγεται ψηφιακά, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, διαδικτυακά και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.
Αυτή η επικοινωνία έχει χτιστεί πάνω σε πολυετή αμοιβαία σχέση και εμπιστοσύνη.
Είναι εμπλουτισμένη με αισθήματα αγάπης, συμπάθειας και αμφισβήτησης.
Είναι χαλυβδωμένη στο αμόνι του χρόνου.
Είναι σφυρηλατημένη σε εθνικές πολιτικές και κοινωνικές δοκιμασίες. Ουδείς αλαζόνας, πολιτικός εκβιαστής, νοσηρός και εγωπαθής μπορεί να την διακόψει.
Άλλωστε σε λίγο θα αντιληφθεί, ότι εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια συμπολίτες θα λένε ακριβώς τα ίδια.
Όσες δημοσκοπήσεις και αν βγάλει, ο λαός θα αποφανθεί επί των πεπραγμένων.