Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ 
ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ -



Θέλω να τους θυμίσω σε όλους ότι στη Θεσσαλονίκη έχουνε μείνει ελάχιστοι σύλλογοι οι οργανώσεις που δίνουν  τη μάχη για πολλά προβλήματα και μάλιστα δίχως να έχουν καμία οικονομική ενίσχυση από κανένα κρατικό ή ιδιωτικό φορέα.



Πολλές φορές τόνισα κυρίως στην εφημερίδα Μακεδονία  που πρώτο-εκδόθηκε ότι θα πρέπει στις σελίδες της να έχουν  μία άποψη όλοι οι φορείς της πόλης και όχι κάθε Κυριακή  να διαβάζουμε μακρόσυρτα άρθρα και μάλιστα πολύ κουράστηκα για τον κάθε πολίτη δίχως να θέλω να επιβάλω το τι θα δημοσιεύουν..

Εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδος πολλές φορές  τονίσαμε και ζητήσαμε όχι την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης της Πόλης μας αλλά την υποχρέωση τους να βοηθάνε αυτούς τους φορείς και κυρίως ένα πανελλαδικό φορέα που δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη ενός τομέα πού είναι οι 130 λουτροπόλεις  και που αφορούν την υγεία την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Δυστυχώς όμως τα δικά μας Μ.Ε δεν θέλουν να τα  προβάλουν εδώ στην Θεσσαλονίκη ενώ στον επαρχιακό τύπο δεν έχουμε παράπονα. 
Θέλω να καταγγείλω αυτήν την συμπεριφορά σαν Πρόεδρος αυτού του συλλόγου και κυρίως την εφημερίδα Μακεδονία, αλλά  και την  δημοτική τηλεόραση που την  πληρώνουμε όλοι ,αλλά και τα άλλα τοπικά μέσα ραδιόφωνα κλπ που  παίζουν  το ίδιο βιολί με την τάχα διατύπωση ότι εμείς αξιολογούμε και εμείς βάζουμε τις ειδήσεις που θέλουμε.
Η δική μου απάντηση είναι εμείς αγοράζουμε τα μέσα ενημέρωσης και εμείς τα πληρώνουμε για να μπορέσουν να σταθούν οικονομικά δίχως εξάρτηση από τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωση  και θα  πρέπει να το κάνουμε    για να μπορέσουμε να τα κρατήσουμε αυτά τα μέσα γιατί  που αφορούν  την προβολή της Πόλης μας  αλλά και την καταπολέμηση της ανεργίας και αυτό επιτέλους ας το καταλάβουν όλοι..
Δεν θέλω να πω περισσότερα και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που διαμαρτυρόμαστε προς τα δικά μας μέσα ενημερώσεις της Θεσσαλονίκης 

Για το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)