Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Τροχαίο κοντά στον Νερόμυλο








ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ


Αυτοκίνητο που οδηγούσε καθηγήτρια , εξετράπη προφανώς λόγω ολισθηρότητας από τον δρόμο  το πρωί της Πέμπτης κοντά στον Νερόμυλο και έπεσε σε αυλάκι , χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί . Το σημείο σύμφωνα  με τοπικούς παράγοντες είναι επικίνδυνο και  χρειάζεται οπωσδήποτε να μπουν προστατευτικές μπάρες. Στο μεταξύ πλήρης ς είναι η εγκατάλειψη από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε σημεία  δρόμων στην Ανατολική Αλμωπία. Όπως στην Διασταύρωση του δρόμου Εξαπλατάνου – Ριζοχωρίου , όπου υπάρχουν φωτιστικά σώματα , αλλά και χρόνια είναι σβηστά. Στην γέφυρα μετά την Φιλώτεια προς Φούστανη δεν ανάβει εδώ και καιρό ούτε μία λάμπα.
Τουλάχιστον αυτά Τα απλά οφείλει να  ζητήσει να τακτοποιηθούν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης , που και στην δεύτερη θητεία του δίνει τη εντύπωση ότι είναι ανύπαρκτος.





 


 

1 σχόλιο:

  1. Μία ζωή στην αρπαχτή.Όλοι οι κόμβοι που φτιάχτηκαν τότε(Εξαπλατάνου-Ριζοχωρίου,διασταύρωση Βορεινού,Αριδαίας περιφερειακός για δασάκι κλπ),δώθηκαν από τον εργολήπτη στο γαμπρό του,που ήταν για κλείσιμο. Οι ιστοί δεν ήταν γαλβανισμένοι και αντί για βάση,μπήκαν στρογγυλές τσιμεντένιες σωλήνες που τσιμεντώθηκαν.Τα καλώδια χύμα και η εγκατάσταση ...Τα υλικά ,τα πιο φθηνά που υπήρχαν.Συντήρηση καμμία και η αρμοδιότητα έφυγε από το δήμο που έχει και καλαθοφόρο και μόνιμο ηλεκτρολόγο,για να πάει στην περιφέρεια που κάνει ανάθεση σε εργολάβο που παρά τις επανειλημένες επικοινωνίες με την περιφέρεια να μη κάνει απολύτως τίποτα.Ο πρόεδρος του Εξαπλατάνου μόνο για την εξέδρα στις παρελάσεις είναι.Απόλυτη αχρηστία και ανικανότητα.Ποιός ανόητος μίλησε για ανταποδοτικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)