Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Μετά την ατέλειωτη γκρίνια η Π,Ε, Πέλλας άρχισε ψιλοέργα στην Αλμωπία




ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ
 Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ  ΣΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ 
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ;





Μετά την γενική κατακραυγή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  για πλήρη εγκατάλειψη  της Αλμωπίας άρχισαν να διαφαίνονται   λίγες ελπίδες φιλότιμου.
Έτσι εκτελεί έργα συντήρησης του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της. Τις ημέρες αυτές, έκανε κάποιες  εργασίες στο τμήμα Αριδαία- Σωσάνδρα-Πρόμαχοι, το οποίο βρίσκονταν σε κακή κατάσταση. 

  Στο μεταξύ άξιον  απορίας παραμένει για ποιον λόγο δεν προχωρά  στην ανόρυξη υδρευτική γεώτρησης  η οποία  με την σύνδεσή της με το έργο ύδρευσης   για την  Αριδαία θα έλυνε το πρόβλημα και θα καθιστούσε επιτέλους  λειτουργικό το έργο . Η Περιφερειακή ενότητα είχε δεσμευτεί το όλο θέμα να είχε τελειώσει αυτό τον μήνα. Τώρα πληροφορίες  θέλουν Την ομάδα του Δημάρχου Αλμωπίας  να έχει ζητήσει από τον Αντιπεριφερειάρχη   με τον οποίο ανήκουν κομματικά να καθυστερήσει το
έργο  για να πλήξει πολιτικά τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νίκο Παρούτογλου που είναι αποτελεσματικός στον τομέα του κάτι που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ενοχλεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο. Όπως ενοχλεί η καλή λειτουργία  στα καθήκοντά  τους  από τα  άλλα στελέχη της παράταξης  Παρούτογλου.
Υπεύθυνη βέβαια για την όλη κωλυσιεργεία είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης. 
Ο  δε δήμαρχος οφείλει δημόσια να διαψεύσει ή να επαληθεύσει την πληροφορία .

2 σχόλια:

  1. Κ.ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΙΚΑ.ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΥΑ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΕΩ Η ΔΕΥΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ.ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΩΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ).ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου γνωρίζεις περισσότερα διαφώτισε την δημοσιογραφική έρευνα. Φυσικά και το έργο πρέπει να το τρέξει η ΔΕΥΑ. Έλα όμως που ο Δήμαρχος φέρεται να τραβάει χειρόφρενο. Αυτό οφείλει να ξεκαθαρίσειο ίδιος . Το ίδιο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ για την όλη καθυστέρηση. Διότι είναι σε βάρος όλων. Στο κάτω -κ'ατω η Περιφέρεια δεν κάνει τίποτα και μας δουλεύει και από πάνω.
    Π,Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)