Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο καιρός σήμερα....


Όμβροι και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο με...
εντάσεις που τοπικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τι θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά ορεινά και πιθανόν σε ορεινά τμήμα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς και τοπικά στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 33 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και τις θερμές ώρες της ημέρας βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)