Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ασέβειες Μπάτση για προκατόχους του




ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ  ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ




Πλήρη ς ασέβεια του σημερινού δημάρχου Αλμωπίας προς όλους τους προκατόχους του. Η κατάσταση στον Δήμο Αλμωπίας   είναι τελείως απρόβλεπτη  και δεν βγαίνει κανένα νόημα. Σε δελτίο τύπου που υπογράφει ο   ίδιος αναφέρει  ότι


«Μετά από αγώνες δεκαετιών και ομολογουμένως προσπάθειες πολλών
δημοτικών αρχών.»
Αμέσως μετά αναφέρει:
«Μετά από αποτυχίες και φιάσκο ετών, φτάσαμε σήμερα να παραδώσουμε
οριστικά το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.»  Μεταξύ των παρόντων ήταν και ο Δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λιούγας  γιος του αείμνηστου Χρήστου Λιούγα κοινοτάρχη Λουτρακίου και προέδρου της επιχείρησης  των Λουτρών  ,ο οποίος ήταν ένας από αυτούς που προσπάθησε για το συγκεκριμένο  έργο.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του για αυτή την μεγάλη ασέβεια και ύβρη  του Δημάρχου ο οποίος είπε ακόμα σύμφωνα με το δελτίο τύπου:
Από σήμερα το Υδροηλεκτρικό των Λουτρών ανήκει στο Εθνικό Δίκτυο
Ενέργειας και συνεισφέρει σε αυτό με πράσινη ανανεώσιμη ενέργεια και
σταθεροποιεί το τοπικό δίκτυο και την ποιότητα αυτού.
Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μεθοδική και ακούραστη δουλειά των
συνεργατών μας.
Οφείλουμε ακόμη, ένα ευχαριστώ στο ΔΕΔΔΗΕ για τη συνεργασία του.
Το έργο είναι του ΔΗΜΟΥ μας και ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας!

14 σχόλια:

  1. Σιγα την ασέβεια βρε Σαμανδη! Αλλά το παπαγαλακι του Μπίνου έγινες και εσύ όπως το Μπινος news, αυτά σου λένε να πεις αυτα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την κοινότητα το πέρασε στο Δήμο. Θα τον κάνεις ήρωα τον λιουγα; ξέρουν κι άλλοι όχι μόνο εσύ τι έγινε τότε. Στο δ. Δάσος προμαχων μόνο προμαχιωτες. Στα λουτρά όλη η επαρχία. Αυτό έκανε ο λιουγας και όχι μόνο αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν θυμάσαι ή δεν τα ξέρεις όλα. Τα Λουτρά πέρασαν στον Δήμο σύμφωνα με τον νόμο Καποδίστρια. Το ίδιο και το δάσος των Προμάχων Μ όνο που εκεί δεν τολμά να μπει κανένας άλλος πλην από τους Προμαχιώτες. Καλά κάνουν και δουλεύουν στα Λουτρά και εκτός Λουτρακ ίου. Απλά το ζήτημα τώρα είναι ότι κάπου κάπου να μπαίνει και κανένας Λουτρακιώτης. Δεν φταίει φυσικά ο μακαρίτης ο Λιούγας. Αυτοί τουλάχιστον διασφάλισαν η πλειοψηφία της διοίκησης των Λουτρών να είναι από το Λουτράκι. Να έχεις την γενναιότητα να τα λες όλα. Οι Λουτρακιώτες που έχουν την πλειοψηφία τι κάνουν; Μήπως πρέπει καιαυτό να το πω εγώ; Τις κότες αίσχιστου είδους

      Πέτρος Σαμάνδης

      Διαγραφή
    2. Τα πούλησαν τα λουτρα στο Δήμο πέτρακη και το ξέρεις πολύ καλα

      Διαγραφή
  3. Κ. Σαμάνδη το θέμα δεν είναι ποιος δουλευει στα Λουτρα, ας δουλεψουν ολοι οι αξιοι, πλεον εχουμε ξεφυγει στο επιπεδο του κοσμου! Το προβλημα ειναι οτι οι Λουτρακιώτες τα πονάνε, τα αγαπάνε, δεν πανε εκει για να περασει το διμηνο, οπως κανουν ολοι οι αλλοι! Ζητω το ρουσφετι δυστυχως και η επιχειρηση μεσα στη βρωμα! Οι μισθοι είναι δημοσιου, δεν υπαρχουν τετοιοι μισθοι πλεον πουθενα, κανενας απ' ολους αυτους ομως δεν το εκτιμαει, μονο κατηγοριες για τους Λουτρακιωτες και λουφα! Αι σιχτιρ, πηγαινετε στον Κρονο ολοι εσεις, να δειτε την γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Ίσως ανήκεις στην νέα γενιά και δεν γνωρίζεις τους αγώνες που έκανε όλο το χωριό για να πάρει τα Λουτρά ,τα οποία του είχαν αφαιρέσει εντελώς παράνομα.Είναι φυσικό οι Λουτρακιώτες ( ακόμα και οι Ορμιώτες θα έλεγα) αντιλαμβάνονται και "πονάν αλλιώς το θέμα. Θεωρώ ότι όσοι πηγαίνουν για δουλειά στα Λουτρά είναι αυτονόητο να δουλεύουν και να μην λουφάρουν , διότι έτσι υπονομεύουν και το δικό τους ψωμί.
      Π,Σ.

      Διαγραφή
    2. Ανήκω στη νεα γενιά αλλά θυμάμαι όλους αυτούς τους αγώνες που λέτε! Δυστυχώς η ζημιά γίνεται σε μας με την αδιαφορία τους ομως! Δεν έχουν καταλάβει όλοι ότι τα Λουτρά κινούν τα νήματα πλέον σε όλο τον δήμο! Αν υπάρχει χρήμα εκεί, θα παει σε ολη την Αλμωπία! Κοιτάξτε όλοι για το καλύτερο αυτού του τοπου, σταματήστε τον πολεμο σε κάθε δημοτική αρχη, ο Δήμαρχος μας θα κριθεί στο τέλος, οι άλλοι κρίθηκαν ήδη, ας γινει κατι όμορφο σ' αυτη την τσιμεντούπολη, μπαινουν, βγαίνουν όλοι, κοιτάς τι άφησαν πισω, ένα μηδέν! Το μόνο που μας νοιάζει τα σκουπίδια και τα αυλάκια, αυτά εννοούνται, από εκεί και πέρα τι; Πήγα προχτές με το παιδί μου για ψώνια με καροτσάκι και ήμουν μέσα στο άγχος, παντού χαμος από αυτοκινητα! Παρκάρουν όπου θέλουν, δεν τους ενοχλεί κάνεις.. Αυτη την πόλη θελετε; Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω 24ωρο στην Αριδαια, εσείς που μένετε εκεί πως αντέχετε δεν ξερω! Δεν λέω να μην λέγονται τα στραβά, αλλά είναι άρθρο αυτό τώρα περί του αείμνηστου κ.Λιουγα; Αυτό είναι κατίνια. Αυτη είναι η άποψή μου βέβαια. Καλη συνέχεια, εύχομαι αυτος ο δήμαρχος να αφήσει έργο πίσω του, που θα φαινεται!

      Διαγραφή
    3. Δεν συνηθίζω να απαντώ , αλλά επειδή είμαι "άρρωστος" με το χωριό μου και έχω ζήσει όλες τις περιόδους των Λουτρών ,ας μου επιτραπεί να ξεφύγω από τις αρχές μου. Τα Λουτρά εκεί που έχουν φτάσει το κατάφεραν χαρις στο Λουτράκι με τις όποιες αδυναμίες του και τον τεράστιο παρασκηνιακό πόλεμο που δέχτηκαν και από τοπικούς αλλά και μη τοπικούς παράγοντες.
      Φυσικά και κάθε διοίκηση έκανε προσπάθειες και έβαλε το λιθαράκι της. Μην συνδέουμε τα Λουτρά με την υπόλοιπη Αλμωπία στο οικονομικό, διότι τα Λουτρά και η γύρω περιοχή μόνο συνεισφέρουν και δεν στερούν ούτε ένα ευρώ από τις άλλες περιοχές . Ευχής έργο είναι να αξιοποιηθούν και τα άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλμωπίας. Για αυτό όμως πρέπει να φροντίσουν οι κάτοικοι των περιοχών και ο Δήμος. Δεν βλέπω πουθενά να γίνεται πόλεμος στον Δήμαρχο . Παρά μόνο κριτική. Ο Δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να ασκεί κριτική , Κάλλιστα κάθε δημοτική αρχή μπορεί να απαντά και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους όταν θεωρεί ότι διαστρεβλώνονται. Η άποψη ότι κρίνεται στις εκλογές μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τετραετίες που χάθηκαν . Αν θέλετε δημοσιογραφία υποχείριο της κάθε εξουσίας και διαστρεβλωτή της πραγματικότητας , μπορείτε να επιλέξετε. Σεβαστές και σωστές οι απόψεις σου. όμως στο θέμα του πολέμου κατά του δημάρχου θα ήθελα να είσαι συγκεκριμένος και με στοιχεία. Δυστυχώς αυτό το ¨άλλοθι" περί πολέμου μόνο προσωρινές δικαιολογίες αποτελούν για αυτούς. Ο πόλεμος που λες σε τι έχει να ωφελήσει τα ΜΜΕ;

      Π. Σαμάνδης

      Διαγραφή
    4. Νοήμων άνθρωπος είμαι, μπορώ να καταλάβω πότε ένα άρθρο είναι ενημερωτικό και πότε όχι, δηλ. αποσκοπεί σε αλλα! Τα ΜΜΕ σε "κλικ" ωφελουνται, οσο πιο πολλά "κλικ" πιο πολλές διαφημίσεις! Αλλο, δεν είναι πολεμος η φωτογραφία ενος καδου γεματου σκουπιδια; Πριν ολα πήγαιναν ρολοι; Δεν ειδα κανένα site να πει μια καλή κουβέντα για την ανακύκλωση που ξεκινάει επιτέλους και στα χωριά! Ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα κυριος Μπινος, κρέμεται από μια κλωστή για κατηγορίες όλη την ώρα, άφησαν έργο συμφωνω και καποιο ομως ... ατελείωτο! Κάποιος πρέπει να το τελειωσει, από τα χαρτιά και τις εγκρισεις μεχρι την παραδοση, εχει άλλο τόσο και βάλε δουλειά! Τα Λουτρά δεν στερούν τιποτα άλλα προσφέρουν σε όλους αν δεν καταλάβατε αυτό που ειπα! Να είναι καλά οι Λουτρακιωτες και οι άξιοι σύλλογοι μας, είσασταν μέλος κάποτε γνωρίζεται τι εννοώ! Εννοειται ότι όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για ένα καλύτερο αύριο, ο δήμος την δουλειά του και εμείς την δική μας! Κάτι τελευταίο γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και δεν λύνονται από εδώ φυσικά, αν εσείς είστε άρρωστος με το χωριό σας που είστε κάτοικος Αριδαίας φανταστείτε εγω που είμαι κάτοικος Λουτρακιου, πόσο το αγαπάω!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

    6. ΔΕΝ θα με βάλλεις να απολογούμαι για τον Μπίνο και τον κάθε Μπίνο. Όσο για τις διαφημίσεις ο νόμος τα ρυθμίζει όλα. Άσχετα αν όλοι σχεδόν τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια . Όσον αφορά τα δικά μας Μέσα Ενημέρωσης είναι διαρκώς εκτός . Τέτοια διαπλοκή. ‘Όχι δεν είμαι κάτοικος Αριδαίας. Εσείς που ζείτε στο Λουτράκι φροντίστε να αγαπάτε το χωριό σας έστω στο ένα χιλιοστό, όπως εγώ και κάποιοι άλλοι αφανείς . Να είστε σίγουροι ότι είναι πολύ

      Π,Σ'

      Διαγραφή
    7. Με τα δίμηνα και τα τετράμηνα ξοφλάνε τα γραμμάτια που υπέγραψαν προεκολγικά... Άπαντες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μη Λουτρακιώτες που εργάζονται ενίοτε στα Λουτρά, λουφάρουν κανονικά και παινεύονται μάλιστα ότι είναι τα πιο εύκολα λεφτά που έχουν βγάλει... Ένα είναι σίγουρο: όλοι οι δήμαρχοί μας σέβονται την λαϊκή ρήση "όπως τα βρήκαμε έτσι θα τ' αφήσουμε" ... και χειρότερα! Μακάρι ισάξιο έργο με αυτό του Λιούγα να άφηναν και οι τρεις τελευταίοι κούτρε μήτρε.
      Δυστυχώς όταν όλη η Αλμωπία καταλάβει ότι ζει από τα Λουτρά θα είναι πλέον αργά. Κρίμα γι' αυτούς που πάλεψαν για τα λουτρά, οι υπόλοιποι θα το καταλάβετε κατόπιν εορτής.

      Διαγραφή
  4. Ο σαμανδης γράφει η ο μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την επιτυχία του έργου την χρεώνονται όλοι αλλά και την καθυστέρησή του επίσης! Απαράδεκτος μεν ο Μπίνος που βασίστηκε σε ανεπαρκείς τουλάχιστον υπαλλήλους να προσπεράσουν την γραφειοκρατία (αν θυμάστε νόμιζε ο καημένος ότι θα το εγκαινιάσει από την επίσκεψη Μητσοτάκη, και δεν πήρε ούτε ένα κεφάλι... πολύ κακώς κατ' εμέ), άκρως απαράδεκτος όμως και ο νοφ κούτρε μήτρε επειδή πάει να καρπωθεί όλα τα εύσημα... Τι έκανε μήπως; Ήγγικεν γαρ η ώρα, μαζεύτηκε επιτέλους η χαρτούρα (ο υπεύθυνος υπάλληλος πρέπει οπωσδήποτε να πάει σπίτι του) κι έκλεισε η δουλειά. Σιγά το πράμα... Άλλος πληρώνει κι άλλος παίρνει τα ρέστα! Τα ρέστα μας λοιπόν νοφ κούτρε μήτρε... Επιεικώς απαράδεκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)