Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Κατάπιε την γλώσσα του ο Μπάτσης


 


 ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ


Αντί να απαντήσει  σε όσα  τον ρωτήσαμε χθες  ο για κακή τύχη της Αλμωπία  ςΔήμαρχος
 Για τα τεράστια ψέματα που είπε δημοσίως δεν έβαλε κουβέντα . Παρά συνέχισε  να το παίζει πολύξερος σε θέματα τύπου και να δίνει μαθήματα.
 Λοιπόν κ Μπάτση μέχρι να δώσετε στην δημοσιότητα τις αποδείξεις  για όσα ισχυριστήκατε    θα σας αποκαλούμε ελεεινό   ψεύτη που δεν αξίζει να φέρει τον τίτλο του Δημάρχου. Ποιος είναι  συνειδητέ ψεύτη και ανάξιε να εκπροσωπείς τους πολίτες της Αλμωπίας ο Δήμαρχος που μας έκανε μήνυση και δικαιώθηκε;
Μήπως άρχισες να βλέπεις και οράματα;
Περιμένουμε

7 σχόλια:

  1. ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ.. ΟΠΩΣ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να σταματήσει το bullying στον δήμαρχο Αλμωπιας αξιότιμο Κυριο Μπατση. Δεν φταίει σε τίποτα. Είναι ένας ημιαγραμματος και πνευματικά απαίδευτος τυπος που βρέθηκε να έχει εξουσία λόγο κακού χιουμορ της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και ο επιστημονας,ο μορφωμένος με πραγματική παιδεία σχολιάζει στο aridaia gegonota.blogspot.com μειώνοντας έναν άνθρωπο.Μιλησε μας για παιδεία.

      Διαγραφή
    2. Βασικα όντως είμαι, και σχολιάζω γιατί κακά τα ψέμματα αν δεν υπήρχαν τα γεγονότα δεν θα υπήρχε αντικειμενική ενημέρωση στην περιοχή. Βρες μου ΕΝΑΝ Δήμαρχο που να απέκρυψαν οποία αρνητική δράση κατα την θητεία του με στόχο το κέρδος. ΕΝΑΝ.

      Το να αναφέρεις πραγματικά γεγονότα δεν μειώνεις κάποιον. Λες απλά την αλήθεια. Το να είσαι αγράμματος το 2020 είναι συνειδητή επιλογή και κρινόμαστε από τις επιλογές μας.
      Όταν δεν ανοίγεις ένα τυχαίο βιβλίο πνευματικά παραμένεις απαίδευτος. Και να σου πω την αλήθεια, άμα δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις το βιβλίο υπάρχουν τα Audio books και μπορείς να ακούς αυτά αντί για κοκκαρισμενους γιαπιδες που τραγουδάνε λιώμα σε γκρεμό και κάτι τέτοια.

      Διαγραφή
    3. 2.30 ένα κείμενο γεμάτο φανφάρες,έγραψες ολόκληρο άρθρο για να δείξεις για μια ακόμα φορά ότι δεν έχεις παιδεια.Απλα είσαι κενος από περιεχόμενο και ουσία.

      Διαγραφή
  3. Με τον βρώμικο πόλεμο που κανετε στον δήμαρχο μας εχετε κάνει φανατικούς θαυμαστές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας γνωρίζω αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να σας αρθεί το δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τα δικα σας γραπτά.

      Όταν δεν μπορεί κάποιος/α να διαχωρίσει τον βρωμικο πόλεμο με την ευθεία αντιπαράθεση και το ευθύ κάλεσμα να αποδείξει κάποιος ημιαγραμματος στραβοστομης* τα λεγόμενα του δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα ψήφου.

      *ελπίζω να ξέρετε τι σημαίνει η έκφραση και ποσο ταιριαστή είναι με τον συγκεκριμένο πολιτικαχαχαχαχαχχαχαχαχα

      Διαγραφή

(3)