Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Νόμιμες όλες οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας


Πέταξε το γάντι ο Δ. Βέσκος στην Αντιπολίτευση για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ  ΑΛΜΩΠΙΑ .



Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου                  Αλμωπίας είναι νόμιμες και γίνονται στα πλαίσια των οδηγιών  για τον  covit -19. Όλα τα υπόλοιπα που επικαλείται η αντιπολίτευση είναι προφάσεις για να δημιουργεί αντιπολιτευτικό θόρυβο.

Διαφορετικά να προσφύγει  εκεί που πρέπει για την νομιμότητα ή όχι  των συνεδριάσεων .
 Αυτά απάντησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Χρήστου Παπαδόπουλου  « ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»  , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος  το μεσημέρι της Παρασκευής. Απαντώντας στις βολές    της αντιπολίτευσης ,ότι  στις δια περιφοράς  συνεδριάσεις  έχει προσωπικές ευθύνες απάντησε ότι έχει  ασχοληθεί επιμελώς να βρεθεί τρόπος ώστε οι συνεδριάσεις να γίνονται όπως προτείνει η διαφωνούσα αντιπολίτευση , αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει εφικτό. Χαρακτήρισε «αστειότητες» τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης  περί αδιαφάνειας , καθώς οι συνεδριάσεις δημοσιεύονται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Απαντώντας σε άλλα ζητήματα ο Δ, Βέσκος , υπεραμύνθηκε της απόφασης  πεζοδρομήσεων , καθώς , όπως τόνισε κάθε πόλη έχει τον Πεζόδρομο της. Εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα καθώς ο κόσμος θέλει τον Πεζόδρομο, παρακάμπτοντας  ουσιαστικά τις απόψεις που  υποστήριζαν ότι πρέπει να προηγηθεί διάλογος και  σχετικές μελέτες . Άλλωστε όπως τόνισε ο Πεζόδρομος της οδού Κύπρου είναι και απόφαση του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και απολύτως νόμιμος. Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο  μόνο για την Πεζοδρόμηση της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης  , στο δυτικό μέρος της Εκκλησίας. Ερωτώμενος για την συνδιοίκηση μόνο με έναν συνδυασμό  και την μη συζήτηση με τους άλλους συνδυασμούς είπε:
Με τον πρώην δήμαρχο δεν μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση , καθώς η λαϊκή βούληση έκρινε την θητεία του ως μη θετική  και αναδείχθηκε τρίτος. Συνεπώς κάθε συζήτηση θα ήταν ενάντια στην λαϊκή ετυμηγορία. Κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο για «εικονική » πραγματικότητα  , λόγω των αμέτρητων φωτογραφιών που έβγαινε. Επίσης του επέρριψε τεράστιες ευθύνες για τον κίνδυνο να κλείσουν τα Λουτρά από αμέλειες του , ενώ για τον υδροηλεκτρικό σταθμό  εξ  αιτίας του η επιχείρησε καλείται να πληρώσει πρόστιμο.  Η όποια συζήτηση με τον Σάκη Χατζηδημητρίου θα ήταν εκ των ουκ άνευ , διότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών ήταν φανερή η συνεργασία με τον Δ, Μπίνο που δεν στέφτηκε  με επιτυχία.  ‘Εμενε  η συνεργασία με τον Νίκο Παρούτογλου που είχε ένα διαφορετικό λόγο και αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση. Κατά την άποψή του βρίσκεται σε καλό δρόμο για το καλό   του τόπου . Άλλωστε όλα κρίνονται στην πράξη και εκ του αποτελέσματος. Τέλος εκτίμησε  ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται κοντά στον κόσμο  και έχει την εμπιστοσύνη του .





 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ:









-          ΔΙΟΝΥΣΟΣ   η φημισμένη  παραδοσιακή ταβέρνα  στην πανέμορφη  πλατεία της  Όρμας  Αλμωπίας  τηλ 23840 94-410

 




-           
-          - ΞΥΛΕΙΑ Χατζηγάννη στο Βορεινό , Καυσόξυλα και ΠΕΛΛΑΤ στην κατάλληλη υγρασία τηλ. 23840 71-426 και 6974 817 822

 



-           
-          ΟΠΤΙΚΑ ΧΑΛΑΣ   στην Αριδαία . Φροντίζει χρόνια τα μάτια σας .   Τηλ. 23840 21-032


 


-           
-          ΑΦΟΙ ΜΗΝΤΣΗ Σωσάνδρα  . Εργοστάσιο Ξυλείας  –Παλλετών . ΤΗΛ. 23840 21-522






 





-           
-          ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ .
 Φυσική Υπεροχή και Υπεροχή γεύσεων . Τηλ. 23840 91-013


 





1 σχόλιο:

  1. Καθαριότητα κοπή χόρτων καθαρά αυλάκια ασπρισμα κοινόχρηστων χώρων
    ενόψει Αγίας Παρασκευής και παρουσίαση βιβλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)