Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Νέο τηλεσκόπιο για τους Λουτρακιώτες


ΜΕ ΑΥΤΟ
 ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ 
ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ


Θέμα ημερών είναι το νέο τηλεσκόπιο που προμηθεύτηκε η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Σύντομα πρόκειται να τοποθετηθεί σε επίκαιρο σημείο ώστε οι Λουτρακιώτες να μπορούν  εντοπίζουν  συγχωριανούς τους  που τυχόν   θα προσλαμβάνονται στα Λουτρά Πόζαρ . Στόχος της Διοίκησης είναι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να εξαφανιστούν  εντελώς. Το   δε τηλεσκόπιο  θα δοθεί στους τουρίστες για να παρατηρούν την ψυχολογική συμπεριφορά των νεφών του ορίζοντα όταν εμφανίζονται.
Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης  και Δήμαρχος Αλμωπίας  φέρεται να δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που τα μέλη της διοίκησης  και ειδικά οι Λουτρακιώτες  είναι τα πιο πειθήνια όργανά μου και με εμπιστεύονται πλήρως. Είμαι χαρούμενος που αντιλαμβάνονται ότι  η επιχείρηση μπορεί να πάει μπροστά μόνο με εργαζόμενους  εκτός Λουτρακίου. Έτσι θα υλοποιήσουμε το όραμά μας και θα τα εκτοξεύσουμε  στο σύμπαν. Ζητώ λίγη υπομονή  από όλους . Σε λίγο θα τρίβετε τα μάτια σας . Και θα αναρωτιέστε:

Μα εδώ Ζούμε;»

5 σχόλια:

  1. Μας ρώτησες αν θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε στα λουτρά πέτραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Χρήστο. Πάρτους και τα σώβρακα.Σαν πολύ αέρα να πήρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο ούτε θα τα πλησιάζετε ξύπνιοι ποζαρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουτρακιώτες κο κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι και τα Λουτρά ανήκουν στο Λουτράκι. Ανήκουν σε όλους μας και κακώς έχει λουτρακιώτες στην διοίκηση. Μπάτση διώξτους καιρός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)