Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

‘Άρχισαν να παρακάμπτουν και να απομονώνουν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας




 ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Μετά τα ανοικτά μέτωπα που άνοιξε με φορείς  και οργανώσεις του νομού ο Αντιπεριφερειάρχης Ι. Τζαμτζής  ,
άρχισε πλέον να νοιώθει την δυσαρέσκεια και από συνεργάτες του, οι οποίοι βλέποντας προφανώς ότι τα πάντα έχουν κολλήσει αναλαμβάνουν  πρωτοβουλίες .
Έτσι συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στην έδρα της ΠΚΜ, το πρωί της Πέμπτης..

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Λάκης Βασιλειάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας Πέτρος Ζέρζης οι Πρόεδροι των ΤΔ Παύλος Κλειντσάρης (Καρυδιά- Κερασιά Δήμου Έδεσσας), Θεόδωρος Χορόζης (Νησί Δήμου Έδεσσας) και Δημήτρης Μπέλιος (Σαρακηνοί - Κορυφή Δήμου Αλμωπίας).
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η συμβολή της ΠΚΜ στην ένταξη για χρηματοδότηση και κατασκευή ως έργου αγροτικής οδοποιίας υφιστάμενου αγροτικού δρόμου διαδημοτικού χαρακτήρα, από τον οποίο διακινούνται τεράστιες ποσότητες αγροτικών προϊόντων.
Πληροφορίες φέρουν τους δύο περιφερειακούς συμβούλους ,αλλά και άλλους  να παίρνουν αποστάσεις από τις επιλογές του Αντιπεριφερειάρχη που έρχονται σε αντίθεση με μεγάλη μερίδα του κόσμου. Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να αποποιηθούν και των όποιων πολιτικών ευθυνών.

1 σχόλιο:

  1. Πέτρο γραφεις την μια πλευρά παράκαμψης του αντιπεριφερειάρχη,ξέχασες και την άλλη πλευρά του Καρασμανη πού και αυτόν θέλουν να βγάλουν από την μέση. Ωρε τι σου ειναι η πολιτική, θα έχει πολλές φάσεις,για να δούμε τι θα δούμε προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)