Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μυστική συνάντηση Μπάτση-Βέσκου- Μελίτας


 "ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ  ΒΕΣΚΟΥ"




ΣΕ  «ουδέτερο» γήπεδο φέρονται να συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χ. Μπάτσης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Βέσκος και η υπό  παράξενων  και αδιευκρίνιστων  ακόμα συνθηκών φερόμενη ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Μελίτα Χισκάκη.

 Αντικείμενο της συνάντησης ήταν  να ξεκαθαριστεί  ρόλος της τελευταίας  , αλλά και αν θα τα καταφέρει να συνυπάρξει με τον Δ. Βέσκο, που την θεωρεί υπεύθυνη για την απόσπαση του Δημάρχου από τα καθήκοντά του και την κακή σχέση  με δικούς του ανθρώπους  που αυξάνεται και τον  απομακρύνει. Σύμφωνα δε με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Δ. Βέσκος έθεσε  τον ότι σε επόμενη « στραβή» ο Δήμαρχος πρέπει να επιλέξει μεταξύ του ιδίου και της  Μελίτας.
Η ποικιλότροπη κακή συνεννόηση στην παράταξη Χ. Μπάτση έχει γίνει αντιληπτή από ικανή μερίδα υπαλλήλων   στο Δημαρχείο , που την «αξιοποιούν «   και εκμεταλλεύονται  ανάλογα.  

8 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝΤΕΛΙΚΗ ..ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΊ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κυρίαρχος λαός, ο οποίος πριν ένα χρόνο αυτούς εξέλεξε να κυβερνήσουν την Αλμωπία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ . Αν σου αρέσει καλώς αν πάλι δεν σου αρέσει κάτσε άλλα 3 χρόνια και κρίντους θετικά η αρνητικά

      Διαγραφή
  2. Τόσο μυστική, που μέχρι κι εσύ την ανακάλυψες!!!! Κλουζω κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έδωσε εντολές η Μελίτα στον βεσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα αγραμματο ταγαρι με μοναδικο προσον την ικανοτητα σε "μαγειρεματα" και καθε ειδους "μεταπηδηση", βγαζει δημαρχους,διαμορφωνει πλειοψηφιες, καταρριπτει πλειοψηφιες και γενικως κανει ο,τι του κανει κεφι εδω και αιωνες.
    Ποτε Αποστολου, ποτε Μπινοι, ποτε Μπατσηδες και ο,τι αλλο...
    Για να τα καταφερνει τοσο καλα, τοσον καιρο,φανταστειτε τι "τυροπηγμα" βγαζει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτή η εικόνα του Δήμου μας πάει δεκαετίες πίσω, η κατάσταση είναι απαράδεκτη. η Δήμαρχος Αλμωπίας Κα Χισκάκη έχει φέρει τεράστια αναστάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι χαίρομαι που για τα επόμενα χρόνια θα σας γράφει στα παπάκια του ο Μπάτσης.Ριξτε όση λάσπη θέλετε.Δε νιώθει ο ντόπιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια του λέτε και πατώνει ο δήθεν ντόπιος ,αλλά στην πράξη ντοπιοφάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)