Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

O καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Τρίτη, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται...
γενικά αίθριος καιρός με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στον Πατραϊκό 6μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 33 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός
  
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ από αργά το απόγευμα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)