Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

«Έπνιξε» τους Τούρκους ο ΠΑΟΚ: 3-1 την Μπεσίκτας στην Τούμπα


Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ονειρεύεται μία θέση στα… αστέρια του Champions League ΠΉΡΕ ο Δικέφαλος του Βορρά στο άδειο γήπεδο της Τούμπας, ελέω κορονοϊού, με αντίπαλο την τουρκική Μπεσίκτας.
Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση με μοναδικό στόχο την πολυπόθητη νίκη.


Το φιλμ του αγώνα

Στο 7ο λεπτό ο Γιαννούλης τροφοδότησε με καταπληκτική πάσα τον Τζόλη ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ και νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας για το 1-0.

Στο 24ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης σκοράρει ξανά για τον ΠΑΟΚ και διπλασιάζει τα τέρματα του «Δικεφάλου του Βορρά»

30ο λεπτό στο γήπεδο της Τούμπας. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Άκπομ για να «σπάσει» την άμυνα της Μπεσίκτας, ο Τζόλης δίνει την ασίστ στον αμαρκάριστο Πέλκα που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 36ο λεπτό μία αδράνεια από την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ δίνει το δικαίωμα στους Τούρκους να σκοράρουν. Ο Λάριν μειώνει με προβολή σε 3-1 για την Μπεσίκτας μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Λενς.

Στο 40ο λεπτό ο Άπκομ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος. Ωστόσο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αστόχησε καθώς ο νεαρός Ερσίν έπεσε στη σωστή πλευρά.

Ενός λεπτού σιγή πριν το πρώτο σφύριγμα
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας με τους παίκτες της δύο ομάδες να χειροκροτούν στο κέντρο του γηπέδου τους ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από την έναρξη της πανδημίας.

Η ενδεκάδα του Φερέιρα
Με το αναμενόμενο σχήμα και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπεσίκτας.
Όπως αναμενόταν, ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τον «δικέφαλο του Βορρά» με σχηματισμό 3-4-2-1.
Όσο για τη θέση στην επίθεση, προτίμησε να τη δώσει στον Άκπομ και άφησε στον πάγκο τον Σφιντέρσκι.
Αναλυτικά η ενδεκάδα
Συνοδεία οπαδών η αποστολή στην Τούμπα
Συνοδεία των οπαδών του ΠΑΟΚ έφτασε η αποστολή του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Oι οπαδοί του Δικεφάλου συνόδευσαν από το Μακεδονία Παλλάς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας ξεχωριστό τόνο με τα συνθήματα τους.

Η άφιξη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τους παίκτες του Δικεφάλου να κατευθύνονται στα αποδυτήρια και στη συνέχεια να κάνουν την πρώτη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
Κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα οι οπαδοί του Δικεφάλου παρότρυναν τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα με το σύνθημα «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)